Copy
Niet leesbaar? Bekijk de online versie, jouw inschrijving of stuur door.
    Like http://www.facebook.com/rotcyp on Facebook  
 
 
   
 
 

Het is feest bij de Race of the Classics for Young Professionals

We hebben namelijk een nieuwe website! Of dat nog niet genoeg is houden we jou voortaan gemakkelijk op de hoogte via deze gloednieuwe nieuwsbrief. We horen graag wat je ervan vindt!  Oja... en speciale dank aan Justin van de Stichting en onze partner Careerwise.nl.

Veel leesplezier en let op... er staat behoorlijk wat 'must-read' informatie in deze nieuwsbrief.

Organizing Committee 2014

 
 
 

SAFETY FIRST

Koop of huur tijdig reddingsvesten voor je team. Dit kan via ons mits je vóór donderdag 7 augustus aan ons doorgeeft of jouw team hiervan gebruik wil maken.

 
 
 

De nieuwe preferred supplier van ROTCYP!

 

Zoals de wind waait, waait je (zeil)jas!

Met trots kondigen wij Hermans Lieven Zeilkleding aan als nieuwe preferred supplier van de ROTCYP! Wij raden jullie van harte aan jullie zeilkleding hier te bestellen, gezien de hoge kwaliteit van de kleding en de zeer scherpe prijzen. Wacht niet langer en check nu de website!

 
 
 

Wil je het logo gebruiken, lees dan eerst dit...

 

Er komen veel vragen binnen over het bedrukken van logo’s op de zeilpakken. Mocht je het logo van de Race of the Classics for Young Professionals willen laten drukken op je pak, dan verwijzen we graag naar artikel V van de ‘Team Captain Overeenkomst ROTC YP 2014’. Hierin staat onder andere vermeld dat het niet is toegestaan de logo’s van de Stichting te gebruiken tenzij de Stichting daartoe haar uitdrukkelijke schriftelijke toestemming heeft verleend. Dus, mocht je ons logo willen gebruiken voor (bijvoorbeeld) jullie kleding, neem dan contact op met onze secretaris Fleur, via secretaris@rotcyp.nl.

 
 
 

Sponsoring 

 

Het is voor teams niet toegestaan om sponsors aan te trekken van buiten de deelnemende organisaties. Mochten jullie toch een sponsor en/of partner willen aantrekken omdat jullie verwachten dat deze een positieve bijdrage kan leveren aan de REES, laat ons dit dan weten (secretaris@rotcyp.nl).

 
 
 

Shell organiseert het VIP evenement - nodig jouw VIP's nu uit!

 

Het VIP-Event op zondag 19 oktober zal dit jaar georganiseerd worden door team Shell. Onze secretaris zal de teamcaptains een e-mail sturen met daarin de contactgegevens van team Shell. Vergeet niet jullie VIP's op te geven! 

 
 
 

Wie wint dit jaar de media award?

 

Zoals in de vorige newsflash aangekondigd zal ook dit jaar de Media Award worden uitgereikt! Tweet, like, blog en post over wat jullie meemaken en laat daarmee zien hoe cool de REES, de vloot en jullie schip is.

De ROTCYP koppelt jullie Facebook-pagina aan onze website. Deze dient vanaf nu als ‘nieuwskrant’ rondom jullie en jullie schip. Zorg dat foto’s, tweets, links, updates van je team etc. hier voorbij komen en dat je ‘fans’ verzamelt die de pagina LIKEN. Geef de naam van jullie Facebook-pagina, twitteraccount etc. door aan de organisatie van de REES (pr@rotcyp.nl).

 
 
 

Food & drinks

 

Ook dit jaar zorgt de organisatie voor een goed gevulde boot met maaltijden, dranken en versnaperingen om op volle kracht Engeland te kunnen bereiken. Dit is inclusief één fust bier van 30 liter. Overleg met je schipper om te zorgen dat jullie na dit fust niet droog komen te staan. Als je boot geen tap aan boord heeft, bieden we de mogelijkheid om via onze toeleverancier voor een aannemelijke prijs bier te bestellen. Heb je hier interesse in? Neem dan contact met ons op (secretaris@rotcyp.nl).

 
 
 

Laat je zien! 

 

Tijdens de REES is het vast gebruik dat ieder team een vlag meeneemt van haar bedrijf die aan de mast bevestigd zal worden. Zorg dus dat je op tijd een vlag regelt van jouw bedrijf zodat jullie goed zichtbaar zijn tijdens de REES!

 
 
 

Cash is King

 

Vanwege beperkte pinmogelijkheden raden wij aan genoeg contant geld (in euro's) mee te nemen tijdens de REES. Contant geld zal je vooral nodig hebben voor drankjes op de feesten.

 
 
 

Zorg dat jij en je team op de hoogte blijven

 

Zijn alle gegevens van jullie team al doorgegeven aan onze secretaris? Zo niet stuur dan zo snel mogelijk naam, achternaam en e-mailadres van je teamgenoten naar secretaris@rotcyp.nl. Wanneer wij over alle e-mail adressen beschikken kunnen wij ook jouw teamgenoten op de hoogte houden van het laatste nieuws over de REES!

 
 
 

De beste stuurlui ... zitten bij de teams!

 

En dus staan wij open voor input en ideeën van jullie kant! Heb jij een cool initiatief, creatief concept of gewoon een goed idee voor deze editie van de ROTCYP? Een product, dienst of iets waarmee we de wedstrijden of feesten nog meer kunnen pimpen? Laat ons dit dan weten (secretaris@rotcyp.nl). We kijken graag gezamenlijk naar de mogelijkheden om nieuwe dingen te realiseren.

 
 
 
 

Partners

 

Steun de KNRM

Tijdens de REES zet de KNRM zich in om onze veiligheid te waarborgen. De KNRM is ongesubsidieerd. Bij vertrek vanuit Rotterdam kan je daarom donateur worden. Je team maakt zo kans op een geweldige dag op één van de KNRM reddings-stations.

Contact

Race of the Classics for
Young Professionals
Postbus 17020
1001 JA Amsterdam
Neem contact op