Copy
Dorpshuus Heino

Dorpshuus in gebruik

Op maandag 4 november a.s. gaat het Dorpshuus open. Vanaf die dag kan iedereen tussen 9.00 tot 16.00 uur terecht bij de informatiebalie.
Wie ons op Facebook volgt of wel eens op de website kijkt, heeft misschien al gezien dat de inrichting zo goed als klaar is, nog de laatste puntjes op de i.
De verhuur van de zalen loopt erg goed. De komende week maken al diverse organisaties gebruik van ons Dorpshuus en dat zal de komende tijd verder toenemen.
Wilt u ook een zaal reserveren? Dat kan bij de beheerder Ans Stegeman: 0572-392795 of ans@dorpshuusheino.nlOpen dag
Noteer alvast in uw agenda: Op zaterdag 23 november open dag in het Dorpshuus.
Tussen 10.00 en 15.00 uur is iedereen van harte welkom om het Dorpshuus te komen bekijken.
Meer informatie over het programma volgt.

Jongeren van ODDC NiloKa gaan werken in Dorpshuus Heino
Per 11 november 2013 gaan drie cliënten, een begeleider en een stagiair van NiloKa werken in Dorpshuus Heino.
Ze ondersteunen de beheerder o.a. in de horeca en op facilitair gebied. Ze schenken bijvoorbeeld koffie, bakken cake, doen de afwas en maken ruimtes klaar voor activiteiten. Daarnaast hebben ze eigen activiteiten.
Cliënten en begeleiders zien u graag op maandag 11 november voor een kopje koffie met iets lekkers! Lees meer …
Dorpshuus Heino
Werkgroepen
Naast de werkgroepen Kinderwerk en Filmhuis is ook de werkgroep cursussen/workshops van start gegaan. Ideeën zijn welkom bij Will Lankhorst: will@dorpshuusheino.nl
Lees meer over de werkgroepen…

Barmedewerkers gevraagd
We zijn nog op zoek naar vrijwillige barmedewerkers. Vind je het leuk koffie, thee of een drankje te schenken en te helpen bij het klaarzetten van ruimtes voor bijvoorbeeld vergaderingen? Lees dan verder of meld je direct aan bij ans@dorpshuusheino.nl.

Winterfair
Op 13 december a.s. organiseert Dorpshuus Heino in samenwerking met de Heinoose Winkeliersvereniging weer een Winterfair. Dit jaar is deze overdekt, hij wordt gehouden in het Dorpshuus en het oude gemeentehuis. Een klein deel van de kramen krijgt een plek tussen deze twee locaties. Lees meer op www.winterfairheino.nl


© 2013 Dorpshuus Heino,