Copy
N E W S L E T T E R · D E S E M B R E  ' 2 1
newsletter plantalech 

Bones Festes
i Feliç Any Nou
2022

de part de tot l'equip de

Tancat per vacances

del 24 de desembre al 9 de gener
(ambdòs inclosos)
Hem estrenat nova web
Posa-la a prova i deixa't sorprendre no només pel disseny, sinó també per la velocitat de càrrega, els efectes espectaculars i l'adaptació als dispositius. Ja la pots consultar des del teu mòbil, tauleta o ordinador.
Visita-la aquí
Benvingut/da a la nostra nova web, més Plantalech que mai!

RSC

Fundació Impulsa

Estem orgullosos d'anunciar que un any més hem obtingut el Segell Amics de la Fundació Impulsa, col·laborant amb ells perquè cada dia puguin acompanyar a més joves per a donar un impuls a la seva formació professional i creixement personal. Aquest curs són al voltant de 250 els joves que, més enllà de la seva situació socioeconòmica, posen tot el seu compromís i implicació en tirar endavant, i els resultats així ho avalen. Entre tots i totes estem tirant endavant una proposta d'innovació social amb un impacte molt positiu pels joves i el territori. Apostem pel territori, apostem pels joves i sobretot, apostem pel futur.
Veure notícia

Revista Alto Standing

Aquest divendres dia 26 de novembre de 2021 hem estat guardonats en els Premis Excel·lència organitzats per la revista Alto Standing, una revista de qualitat, orientada a l’arquitectura i a la innovació. Gràcies a tots els que ens heu donat suport. L’aposta de Plantalech, per la qualitat, el treball a mida i la cura dels detalls, ha estat reconeguda i ens impulsa a continuar fent el que millor sabem fer.

Veure notícia

Projectes

Casa Límit

La casa es situa al Límit entre el turó i la vall, amb vistes sobre un fons fresc i profund, envoltat de pins i alzines. La composició de la casa sorgeix a partir d’una sèrie de murs paral·lels que potencien les connexions visuals entre el nord i el sud, entre el turó i la vall, entre els dos jardins de la casa

Producte/s: Technal: Correderes Lumeal, Portes Soleal PY. Plantalech: Fixes a mida
Arquitecte/s: Atheleia Arquitectura - Salvador Tarradas
Fotografia: Documenta Studio

 
Veure projecte

La Casa Popular

Un portal de garatge omnipresent en el projecte ens fa buscar estratègies per mitigar-lo. I és així com una màquina convertida en façana en neutralitza a una altra, el cotxe, alhora que proposa un altre personatge peculiar per a l’heterogeneïtat del barri.” Arnau Vergès

Producte/s: Technal: Correderes Lumeal i Finestres Soleal Oculta
Arquitecte/s: Arnau Estudi d'Arquitectura
Fotografia: Fragments - Marc Torra

 
Veure projecte

Juicy Lucy

Veure projecte

Només estàs a un clic d'estar al dia.

Subscriu-te ara!
T'has perdut alguna newsletter? Aquí les trobes totes:
Arxiu de Newsletters


Carrer Puntia, 22
Polígon Industrial Begudà 
17857 Sant Joan les Fonts (Girona) 
Tel. 972 260 717
plantalech@plantalech.com
 
Facebook
Link
LinkedIn
Website
Email
Copyright © 2021 Emilio Plantalech SL, tots els drets reservats.