Copy
View this email in your browser
Velkommen til Nyhedsbrev 18 fra Øresund Tennis.
I Nyhedbrevene fra ØT forsøger vi at holde medlemmerne fra de 3 tennisklubber FTK, NKT og HTK opdateret om fælles aktiviteter og tilbud.

I dette nyhedsbrev kan du læse om:
  • Padeltennis
  • Juleafslutning juniorer
  • Camp for juniorer

Ansvarlig for Nyhedsbrev 18: Jens Per, NKT.

PADEL EVENT LØRDAG D. 23 NOVEMBER

Som de fleste nok har hørt kommer padel tennis til Øresund Tennis i løbet af 2020.

Padel kan bedst beskrives som en blanding af tennis og squash. Padel er den perfekte sociale familiesport, både fordi den altid spilles med 4 spillere ad gangen, kan spilles af praktisk taget alle aldersgrupper og fordi begyndere og øvede nemt kan spille sammen.

LØRDAG D. 23 NOVEMBER 2019 kl. 14.30 – 17.00 afholder Øresund Tennis et arrangement hvor du, din familie og venner kan prøve kræfter med denne sjove sportsgren. Det foregår på 

Match Padel Cph
Kløvermarksvej 70
2300 København S

Vi starter med en lille forfriskning mens Morten Fisker fra Padel Total fortæller lidt om spillet og reglerne. Herefter spilles i 2 timer, eller så længe, man har lyst.

Så tag din søn, datter, mor, far, mormor, moster eller onkel under armen og tilmeld dig/jer via sms på 26707794. Husk navn og antal deltagere. Da det er begrænset med pladser, er det efter først til mølle.

Hvis du er nysgerrig kan du læse mere om padel her:

JULEAFSLUTNING FOR JUNIORERNE

14. december

 
Traditionen tro holder vi alletiders julefest den 14. december i HiC for ALLE juniorer på både minitennistræning på skolerne og på stor bane. Alle trænere kommer med nissehuer og godt humør, vi spiller lidt tennis, spiser julegodter og danser om træet inden julemanden (som kunne ligne vores gode borgmester) kommer med gaver i posen. Tilmelding ikke nødvendig, man møder blot op i godt humør og betaler 25 kr. via MP
 

OVERNATNINGSCAMP M. BRUNCH OG AUSSIE OPEN FINALE

 
Vi gentager sidste års kæmpe succes med overnatningscamp i HiC den sidste fredag i januar/første lørdag i februar. Vi melder ud i god tid, da vi desværre kun har 30 pladser. ALLE kan være med uafhængig af, om du træner mintennis eller stor bane til daglig. På campen træner vi en del tennis og lægger særlig stor vægt på det sociale på tværs af årgange m.v.  – og så skal vi også en tur ind i gymnastiksalen og have det sjovt. Lørdag morgen afsluttes med brunch, hvor vi sammen kan se finalen i Australien Open.
 
Tilmelding i halbooking efter først til mølle
https://fhnk.halbooking.dk/proc_holdplan.asp?tilafd=4 
 

Our mailing address is: info@oresundtennis.dk

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.
 
Twitter
Facebook
Website