Copy
View this email in your browser
SÅ ER FLAGET HEJST I ALLE KLUBBER. 
Husk at banerne er skrøbelige i starten. Fej banerne helt ud til hegnet. 

BARCELONA CAMP APRIL 2019

En helt fantastisk forlænget weekend i Barcelona er lige afsluttet. Turen var for turneringsspillere (juniorer) og for 1. og 2. holdsspillere (seniorer). Cirka 20 juniorer, 3 seniorer og 3 trænere var afsted. Der blev trænet hårdt, både fysisk træning tidligt kl 6 om morgenen og igen om samt tennistræning. Carsten satte et hårdt tempo på løbeturene, så stor ros til børnene for at følge med. Børnene blev overrasket med muligheden for at komme til Barcelona Open, hvor både Nadal, Nishikori, Dominique og Thiem var blandt spillerne. Nogle var heldige at komme rigtigt tæt på stjernerne.

KOM OG HEP

Snart er det tid til en masse sjove holdkampe. Det bliver spændende at se, hvordan vores to 1. divisionshold vil klare sig over sommeren. Også spænden-de om veteranholdet (40+) kan forblive i øverste liga endnu en sæson. Læg datoerne i kalenderen, og kom ned og hep på Øresund Tennis.

VORES JUNIORER SPILLER OGSÅ,
 BÅDE ALMINDELIG & SKUMTENNIS

STØT ØRESUND TENNIS VIA NETVÆRKET:
ØRESUND TENNIS ERHVERVSKLUB 

SØNDAG 26/5 - Netværket mødes første gang til en lille introduktion og lidt tennisspil med nogle af ØT's stærkeste. Derudover vil Sune Bang (foredragsholder/tennisspiller) underholde med et par ord. Samme dag spiller 40+ veteranerne holdkamp mod KB i højeste Elitedivision. Flere på 40+holdet spiller også på ØT's 1.hold, så vi kan love god tennis. 

PRIVATE & FIRMAER SØGES TIL SPONSORERING
IKKE-MEDLEMMER ER OGSÅ VELKOMNE  

  • BronzePlus  // kr. 8.500 årligt:
  • Bannerannonce på www.øresundtennis.dk
  • Gratis deltagelse samt forplejning ved de fleste arrangementer i Øresund Tennis
  • Annonce i Øresund Tennis medlemsblad, et årligt postomdelt magasin.
  • Deltagelse i 2 tennis events årligt - hvis man lyster 
  • Firmalogo på sponsortavle i Humlebæk Tennisklub
  • 1 års familiemedlemskab pr. husstand (eller pr. firma)

NB:  Måtte du ikke være interesseret i hele pakken, men gerne vil støtte klubben, så kontakt Dorthe på tlf. 2670 7794 for en snak om alternativ løsning.

"Ø" FOR ØRESUND  
"T" FOR TENNIS 
"P" FOR POINTRANGLISTE
HVAD SIR DET?  ØTP - ENGANG TIL - ØTPee

Så er det på søndag, at ØTP-listen for alvor skydes igang med en masse kampe samlet på ét anlæg i Humlebæk. Der er over 20 tilmeldte. Planen er, at der spilles korte kampe. Det er muligt, at der stadig er plads, men så skal du skrive hurtigt til ØTP-udvalget - oresund.rangliste@gmail.com.

Our mailing address is: info@oresundtennis.dk

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.