Copy
Wordt e-mail niet goed weergegeven?
Bekijk nieuwsbrief online

Nieuwsbrief januari 2015

 

Beste vrijwilligers en burgerhulpverleners,

Stichting AED-netwerk Gemeente Duiven wenst jullie allemaal een gelukkig nieuwjaar en bovenal natuurlijk een goede gezondheid toe!

In dit nieuwsbericht delen we het laatste nieuws binnen ons netwerk.

Nieuws


Bij een Nieuwjaar hoort misschien wel een nieuwe website. Voor een stichting die draait op vrijwilligers hadden we al een hele mooie website met heldere linkjes en mogelijkheden om je aan te melden. De nieuwe site is nu nog actueler, mooier en beter geschikt om te lezen op smartphone en tablet.

De voornaamste reden om een nieuwe website te bouwen was om te besparen op kosten in onderhoud. We zijn benieuwd wat jullie er van vinden! www.aed-duiven.nl

Stand van zaken


In het afgelopen jaar hebben we 68 cursisten gratis opgeleid en voorzien van de basistraining. 

Inmiddels zijn er 15 cursisten die de herhalingscursus al weer hebben gevolgd. We hebben al 156 vrijwilligers in ons netwerk van hulpverleners. Nog ruim 300 te gaan!
 

Het netwerk van beschikbare AED’s wordt steeds groter. Op dit moment zijn er 27 AED's beschikbaar gesteld. Zie voor een actueel overzicht onze nieuwe overzichtskaart en de lijst met organisaties.

Inmiddels zijn er door de Stichting AED’s geplaatst in de Mondriaanstraat (Duiven-West) en bij Tenniscentre Duiven (Duiven-Zuid). 
 

Sponsoring nieuwe AED


Door hardloopvereniging FRoS (Fun Running On Sunday) is aan de Stichting in november jl. een AED geschonken. Ter nagedachtenis aan het overlijden van hardloper Bert Timmer wordt sinds vorig jaar door FRoS jaarlijks een hardloopwedstrijd georganiseerd, genaamd Bert Timmer Memorial Loop (BTML). Met de opbrengsten van de editie van de BTML 2014 heeft FRoS besloten dit jaar te kiezen voor het goede doel Stichting AED-netwerk Gemeente Duiven. In de volgende bestuursvergadering zullen we besluiten waar we deze AED zullen gaan plaatsen. Met dank aan FRoS!

Werving nieuwe vrijwilligers


Waar hebben wij als Stichting behoefte aan?

We blijven onze doelstelling nastreven. We willen graag naar de 500 vrijwilligers die hulp kunnen bieden in geval van een (mogelijke) circulatiestilstand.

We weten zeker dat er bij bedrijven en verenigingen mensen zijn die kunnen reanimeren en een AED kunnen bedienen. Ken je iemand uit jouw omgeving die dit kan, laat hem of haar zich bij ons aanmelden!

Dit nieuwsbericht mag gedeeld worden!

Als elke vrijwilliger 1 of 2 mensen laat aanmelden, zullen wij snel onze doelen bereiken om onze gemeente hartveiliger te maken.

Nieuwe begunstigers


Op de achtergrond wordt er gewerkt aan het opzetten van een platform voor mogelijke nieuwe begunstigers. Dit kan bijvoorbeeld door de “club van 50” of door de “wall of fame”. Zo gauw we meer nieuws hierover hebben laten we dit weten. 

Nieuwe cursusdata


De eerstvolgende nieuwe cursusdata zijn bekend, namelijk 5, 12 en 19 februari 2015. Op 12 februari is gereserveerd voor de beginnerscursus. Op 5 en 19 februari vinden de herhalingscursussen plaats. Geven jullie je op?
Twitter
Website
Copyright © 2015 Stichting AED-netwerk Gemeente Duiven, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp