Copy
Use this area to offer a short teaser of your email's content. Text here will show in the preview area of some email clients.

Nominatie Rabobank Stimuleringsfonds


Beste <<First Name>>,

We zijn met onze stichting genomineerd voor Rabobank Stimuleringsfonds, zie eventueel de website voor details. Prof. drs. Herman Pleij zal deze avond optreden als gastspreker. Er zal dus gelachen worden.
 
Vorige maand is met circa 25 personen uit Duiven, Groessen en Loo een film gemaakt door Bas van Spankeren. Deze film zal worden getoond op de ledenavond van de Rabobank op woensdag 6 november bij Van de Valk te Duiven, inloop van 19:00 uur, start 19:30 uur.
 
Ben je lid van de Rabobank en staat deze datum al in de agenda? Steun ons a.j.b. door op ons te stemmen. Het aantal stemmen bepaalt namelijk de winnaar van het stimuleringsfonds.
 
Ben je die avond niet in de gelegenheid, dan kun je altijd je stem uitbrengen via een machtiging. Stuur in dat geval een e-mail aan ons met hierin je naw-gegevens, Rabo-rekeningnummer, geboortedatum en uiteraard jouw stem!
 
Doen hè!

Frank Welten
secretaris

Prof. dr. Herman Pleij

Prof. dr. Herman Pleij, emeritus hoogleraar in de Historische Nederlandse Letterkunde aan de Universiteit van Amsterdam, kan op een passievolle manier met veel humor en anekdotes de Nederlandse burger en ondernemers een spiegel voorhouden. Zijn verhalen zijn herkenbaar, verrassend, onthullen wat ons beweegt en werken altijd op de lachspieren.

Een tweetal voorbeelden van optredens:

Over het Koningshuis: 
tinyurl.com/qzw49zp

Over zin en onzin (in het onderwijs): 
tinyurl.com/qg65p2k
Copyright © 2013 Stichting AED-netwerk Gemeente Duiven, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp