Copy
   
  Kieboom Training & Development
   

Kieboom Training & Development
Editie september 2015

 
 

Kieboom haalt het beste uit mensen

               
   

Voorkomen is beter dan genezen
Hans Kieboom

Er is inmiddels al van alles gepubliceerd over het nieuwe ontslagrecht. Dit is met name het geval op juridisch vlak. Wat ons bezighoudt is de vraag in welke mate onze opdrachtgevers, vanuit hun rol als werkgever, dieper moeten nadenken over hoe zij omgaan met de medewerkers, en hun ontwikkeling, voordat het tot een afscheid komt.

Lees verder

De mens achter de regel

Astrid Schoormans

Regels bieden duidelijkheid en daardoor meestal zekerheid. Regels bieden alleen ook de mogelijkheid om u erachter te verschuilen. Helaas komen wij dat in onze maatschappij regelmatig tegen.

Lees verder


Moet u alles kunnen?
Bart de Kloe

Kieboom haalt het beste uit mensen. Als we in gesprek gaan met de opdrachtgever wordt ons gevraagd wat we kunnen trainen bij één of meerdere personen en hoe lang dat gaat duren. Terechte vragen, hoewel de vraag ook kan zijn 'Hoe lang duurt het effect van de training?'. 

Lees verder   

Webinar Mediation: Het nieuwe ontslagrecht: voorkom gedoe!

Veel ondernemers weten dat er per 1 juli 2015 nieuw ontslagrecht geldt. Aanzienlijk minder onder hen weten ook wat het voor hen precies in de praktijk betekent.

Lees verder
streepjes

 

Hoe kunt u verandering verkopen?

Hans Kieboom

Organisatorische veranderingen zijn een belangrijk onderdeel van de cultuur in bedrijven die werken aan concurrentievoordeel. Daarom is het zo belangrijk om kennis en ervaring te hebben in het leiden van verandering. Eén ding komt duidelijk naar voren in de praktijk: veranderen is vaak nodig. Het helpt uw bedrijf succesvol te bewegen in groei, maar zeker ook deze groei te faciliteren richting de toekomst. 

Lees verder
 
streepjes

 

   
               
 
 

KIEBOOM
Training & Development
Bezoekadres: Zaagmolen 29
2900 AK Capelle a/d IJssel
Telefoon 010 441 31 11 - Fax 010 441 31 12
E-mail info@kieboom-training.com