Copy

Beste STARLING volgers,


We kiezen in 2019 de vlucht vooruit met een groeiend team en schitterende nieuwe reizen. Ben je fan van vroege lentekriebels of mis je nu al de winterse weemoed? Met onze gidsen beleef je tijdens elk seizoen onvergetelijke momenten.

In deze nieuwsbrief:
  • Laatste plaatsen voor een inspirerende Europese lentetrip
  • Topbestemmingen voor een onvergetelijk najaar
  • Reisverslag: Kazachstan door de ogen van een vogelaar
  • Vijf jaar STARLING: de topmomenten van onze reizigers

We kijken naar je uit!
Het STARLING-team


Lentekriebels: Natuurreizen in Europa

Je hoeft niet altijd ver te reizen om grandioze natuur te ontdekken.
Beleef de lente in Europa met een absolute topgids!

FOTOGRAFIEREIZEN (klik op de reis van je keuze):
NATUURREIZEN (klik op de reis van je keuze):

Verbluffende bestemmingen in het najaar


Bij STARLING hebben we een onverzadigbare honger naar unieke reisbestemmingen, voluit in de natuur en weg van de platgetreden paden.
Ook in 2019 bieden we onze reizigers fantastische bestemmingen aan. 

Bart Heirweg neemt in de herfst voor de tweede keer liefhebbers van natuurfotografie mee naar de Rocky Mountains, op jacht naar unieke beelden van betoverende landschappen, bergen en meren. Carole bezorgt je kippenvel in Mana Pools, en topgids Yves demonstreert hoe je de kleurenpracht van de herfst in de Balkan trefzeker in beeld brengt. Gerenommeerd stadsfotograaf Thierry Vanhuysse staat op zijn beurt garant voor een onvergetelijke URBEX ervaring in Tsjernobyl

👉 Voor alle FOTOREIZEN in het najaar klik je HIER!

Wie natuurbeleving centraal stelt, vindt evengoed zijn gading in ons aanbod.

Ga samen met Landschap vzw en STARLING mee op wandel in Exmoor, Engeland. Of reis met onze gids Jan Wellekens en Natuurpunt naar de uitgestrekte steppes van Hongarije. Johan Debuck gaat dan weer met volle teugen de vogeltrek in Tarifa Spanje beleven. Natuurmens in hart en nieren Billy Herman verkent met zijn reisgezellen de unieke biodiversiteit van Ethiopië, en na een trip met natuurgids Kristof Goemaere is de vogelrijkdom van Sri Lanka voor jou parate kennis!

👉 Het complete overzicht NATUURREIZEN in het najaar vind je HIER.
 

En de winnaars zijn …

We vierden onze vijfde verjaardag. En wie jarig is, trakteert! We lanceerden een oproep aan onze reizigers om even in het geheugen te graven en hun absolute STARLING-topmoment te kiezen. Uit al deze momenten, pikten we – met veel moeite, want waw! – de gelukkige winnaars. Op de trefdagen eind januari deelden we de prijzen uit: geschenkcheques, een STARLING-outfit, een dag op stap met Billy Herman himself, een KITE rugzak en zelfs een verrekijker van SWAROVSKI OPTIK. We kregen fantastische reacties, en zagen véél gelukkige gezichten.

Op onze blog vind je een uitgebreid, maar heerlijk overzicht.
Veel lees- en droomplezier!

Kazachstan: Centraal-Aziatisch vogelparadijs

"Na een avontuurlijke rit door de glibberige steppe bereiken we de bergen van Tjien Sjan. De weg klimt langzaam omhoog. In de gietende regen walst onze chauffeur Leonid de minibus uiterst behendig door de haarspeldbochten. Rond ons onthult zich een beklijvend berglandschap met diepe kloven en hoge pieken. (...)

Meteen trekken we richting de grens met Kirgizië. Gids Sasha loopt recht op het verhoopte target af. Niet één, maar twee ibissnavels foerageren op een slikstrand aan de rand van het bergmeer. Wat een lifer! Eén van de meest mythische vogelsoorten komt op onze checklist."


Ontdek onze unieke vogelreis naar Kazachstan in
het reisverslag van Guido Orbie.


Geïntrigeerd? Je kan nog mee met deze trip in mei!This email was sent to <<E-mailadres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
STARLING reizen · Brandstraat 61 · Gent 9000 · Belgium