Copy
Op 29 en 30 oktober geeft Grupo del Sur twee concerten, lees er alles over!
View this email in your browser
Beste nieuwsbrieflezers en muziekvrienden,

Tot onze grote spijt heeft onze pianiste Hetty Sponselee besloten om te stoppen met Grupo del Sur. Ze maakte vanaf de oprichting, ruim 10 jaar geleden
, deel uit van de groep . We hebben altijd erg genoten van haar gepassioneerde spel, haar energie en enthousiasme. Dat zullen we zeker gaan missen!
Hetty, dank je wel voor al die mooie jaren!

Gelukkig hebben we een geweldige opvolger gevonden in de Belg Ivo de Greef. We hebben een eerste repetitie met hem gehad en dat klikte meteen op alle fronten.

Ivo is een klassiek en tevens doorgewinterde tango-pianist. Hij studeerde klassiek piano in Brussel en Birmingham en Argentijnse tango in Rotterdam en Parijs. Hij werkte samen met uitmuntende musici en was vaak te horen op Europese radiostations zoals de BBC, Classic FM en Radio France. Ivo profileert zich als solist maar is ook actief in ensembles met optredens op toonaangevende internationale festivals (hoofdzakelijk in Europa, de USA, Japan en Zuid-Amerika).
Ivo, van harte welkom!

Op zaterdag 29 en zondag 30 oktober kunt u ons voor het eerst in deze samenstelling beluisteren. Wij nodigen u van harte uit in Apeldoorn of Hilvarenbeek. De details van deze concerten vindt u hieronder.


Graag tot ziens!

Matías Pedrana bandoneon, Anne-Marie van de Grint viool, Paul Hagenaars elektrische gitaar, Ivo de Greef piano, Marc van Rooij contrabas

Zaterdag 29 oktober 2016 om 20:15 uur, zaal open 19:45 uur

Zondag 30 oktober 2016 om 14:00 uur, zaal open 13:45 uur
Programma o.a. Piazzolla, Ravel en J.s. Bach in originele Piazzolla-bezetting

Hilvaria Studio's, Goirlesedijk 12 b, 5081 ND Hilvarenbeek
Entree (incl koffie/thee): € 17,50 
Reserveren via email bij yvonne@lemontree-pr.nl. De kaarten liggen dan klaar bij de kassa en kunnen daar worden afgerekend.
Informatie: www.hilvariastudios.nl
Copyright © 2016 Lemontree-PR, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp