Copy

Som I allerede ved, skal Styrelsen for Patientsikkerhed som en af sine hovedopgaver føre tilsyn på udvalgte behandlingssteder i både det offentlige og private sundhedsvæsen. I år er der særligt fokus på medicinhåndtering og prøvesvar i patientforløb, og målepunkterne er fastlagt. 

Mangler I et fleksibelt og håndgribeligt værktøj, som retter fokus på medicinhåndtering og ruster jer til at imødekomme tilsyn – så hæng på.

Guide2know har i samarbejde med Sønderborg Kommune udviklet e-learning i medicinhåndtering, som består af tre lokaltilpassede moduler. Modulerne er udrullet i 17 danske kommuner og afprøvet på over 25.000 kursister, og er i dag det mest velafprøvede digitale koncept på medicinområdet. Medicinmodulerne kan tilpasses både senior- og socialområdet.

Modulerne er under revision - både grafik og funktionalitet har fået et løft, og kan nu også afvikles på mobile enheder. Så hvis I påtænker investering i et fleksibelt kompetenceudviklingsværktøj, der kan løfte opgaven omkring korrekt medicinhåndtering, er det selvfølgelig den opdaterede version I får.

Vi bliver lige i boldgaden med e-learning til både senior- og socialområdet, for vi har også udviklet et magtanvendelseskursus i samarbejde med Tønder Kommune, som egner sig godt til begge fagområder. Læs her, hvad Therese Andersen, Områdeleder Handicap i Tønder kommune fortæller om udviklingen og effekten af kurset.  

Sidst men ikke mindst, vil vi benytte lejligheden til at fortælle, at vi netop har indgået samarbejde med COK inden for grundlæggende infektionshygiejne. Vi leverer e-learning-delen og COK serverer det i et spændende læringsforløb, hvor det er muligt at søge kompetencemidler fra Den Kommunale Kompetencefond til deltagelse. Læs mere her.

 

Copyright © 2017 Guide2know.

Du modtager denne e-mail, fordi vi har dig i vores database og tænker, du kunne have interesse i nyhedsbrevet.
Afmeld dig fra denne liste | Se denne e-mail i din browser

Email Marketing Powered by Mailchimp