Copy
This is a Text Block. Use this to provide text...
Guide2know har fået vokseværk
I foråret 2013 udarbejdede vi en ambitiøs vækstplan, som blev godkendt af Vækstfonden. Vækstplanen skal understøtte vores fortsatte udvikling, og har allerede nu resulteret i spændende tiltag, som vi gerne kort vil præsentere dig for…


Som noget nyt har vi indgået partneraftaler med nogle af vores kunder, så kurser der allerede er udviklet, kan udbredes som konceptkurser. Det vil sige; Vi tager udgangspunkt i disse kursers manuskripter og struktur - vi justerer og tilretter grundmaterialerne i fællesskab med dig, så kurset kommer til at passe præcis til din organisation - og kurserne opleves helt som jeres egne.
Konkret udbyder vi lige nu disse konceptkurser:

  • I-sikkerhed
  • Medicinhåndtering
  • Introduktion af nyansatte
  • Sygefravær

 

Vi har lavet digitale præsentationsblade til konceptkurserne, som vi gerne fremsender.


Nyhedsbreve er et nyt tiltag, som vi netop har søsat - og du kigger lige nu på allerførste udgave. Planen er ikke, at spamme dig med ligegyldige mails i tide og utide, men udelukkende at komme på banen, når vi har spændende nyt på hjerte. Det vil glæde os, hvis du har lyst til at hænge på, men er det ikke tilfældet, kan du nemt framelde dig vores nyhedsbreve i bunden af denne mail.

Sociale medier og netværk er blevet vigtige elementer for de fleste og Guide2know har aktive profiler på LinkedIn og YouTube. Vores hjemmeside interagerer desuden med Facebook og LinkedIn - det vil sige, at du med ganske få klik kan dele relevant indhold fra hjemmesiden på dine egne sociale netværk.


Ny hjemmeside med fokus på brugervenlighed og løbende udvikling. Gå på opdagelse i vores projekter og aktiviteter og få et nemt indblik i hvad vi laver, og hvordan vi dagligt hjælper vores kunder til mere innovation, effektivisering og digitalisering.

Den nye hjemmeside afspejler også det nye Guide2know design, som vi netop har lanceret.

Postkort og plakater som vi kan forkæle vores kunder med til pynt og inspiration. Vores grafiker har designet 10 fine postkort, som vi gerne deler gavmildt ud af og en række plakater, som kan pryde væggene.


Vi kommer hellere end gerne på besøg, men vil også rigtig gerne invitere dig en tur til Sønderborg. Med byens bedste udsigt, moderne mødefacilliter med nyeste udstyr til digitale fremvisninger, plads til mange og frisk kaffe på kanden er vi altid klar til at tage imod dig!


Copyright © 2013 Guide2know.
Du modtager denne e-mail, fordi vi har dig i vores database, og tænker du kunne have interesse i vores nyhedsbrev.
Afmeld dig fra denne liste | Se denne e-mail i din browser

Email Marketing Powered by Mailchimp