Copy
Departament de Joventut. Ajuntament de Castellbisbal
View this email in your browser
Butlletí electrònic d'informació juvenil del Departament de Joventut, Ajuntament de Castellbisbal
 
Juliol 2018/ Número 79
Facebook
Twitter
Instagram
YouTube

NOTICIES
MURAL DE L'AULA OBERTA A CAN MARGARIT
Els joves de l’Aula Oberta de l’institut Castellbisbal han decorat una de les tanques de Can Margarit. En aquest vídeo podeu veure el procés de creació d'aquesta proposta artística, on els mateixos alumnes són els protagonistes del vídeo, realitzat per Jordi Gómez. 
SKATEPARK AL PARC DE L'ERMITA
S'adjudica el projecte de redacció del nou skatepark del parc de l'Ermita. L'equipament ocuparà uns 1.500 metres quadrats adjacents a l'Ermita del Castell i estarà molt integrat al paisatge, basat en el model snake run
Està previst que la construcció del nou skatepark es faci per fases, un cop s'aprovi el projecte que s'acaba d'adjudicar. Fes clic aquí per llegir tota la notícia. 
7a LAN PARTY 
Prepara't perquè...Torna la Lan Party de Castellbisbal! Dissabte, 14 de juliol, des de les 9.00 hores, fins diumenge, 15 de juliol, a les 19.00 hores, a la sala d'exposicions d'Els Costals.
Aquest any, a més, podràs gaudir de cine Freakfilm, tallers de realitat virtual, jocs en línea, competicions, direct connect i Dj Amtlib. Les entrades tenen un preu de 3€ i, si disposes del carnet CBJOVE, 1,5€.
Ja pots fer-ne la inscripció fent clic aquí. Queden molt poques places!


 
NIT REMULLADA + ZUMBA A LA FRESCA
El proper divendres, 20 de juliol, de 21.00 a 24.00 hores, a la piscina municipal, no et perdis la nit més refrescant de l'any! La piscina obre portes per a una sessió de bany nocturn, una nit diferent i molt divertida! A més, de 22.00 a 23.00 hores gaudeix d'una masterclass de Zumba.
Podeu passar per l'Illa Esportiva a buscar la vostra entrada amb un preu de 2€ i gratuïta si portes el teu carnet CBJOVE. Recordeu que les places són limitades! 
TOBOGAN INFINIT SPLASH SLIDE
Divendres, 27 de juliol, de 22.00 a 1.00 hores, al carrer Esports, gaudiràs del gran tobogan infinit! Vine en banyador i amb xancles tancades (també pots pujar-hi descalç) i no et descuidis la tovallola! El personal de l'atracció et lliurarà el flotador per tal que et llencis pel gran tobogan! 
L'activitat és apta per a nens i nenes a partir de 6 anys i de 120 cm d'alçada. Els pares dels menors d'edat participants han de fer-se responsables dels menors sota la seva tutela. 

EDUCACIÓ
BEQUES AL MILLOR EXPEDIENT DE BATXILLERAT
L'Ajuntament de Castellbisbal convoca les "Beques als millors expedients de batxillerat 2018" en règim de concurrència competitiva. S'hi concediran tres beques de 750, 500 i 250€, respectivament. 
Estan adreçades a ajudar els joves perquè continuïn els seus estudis superiors. S'hi poden presentar els alumnes empadronats a Castellbisbal en data 31 de desembre del 2017, que cursen els estudis de 2n de batxillerat i que tinguin una nota mitjana de batxillerat igual o superior a 8.50. Presentació de sol·licituds fins al 28 de setembre.
ACREDITACIÓ ECONÒMICA MATRC I BECA EQUITAT (curs 2018/2019)
Durant aquest curs s'ha implementat un únic formulari per a sol·licitar les dues beques. Emplenant un únic formulari podreu sol·licitar: 
- Procediment MATRC: consta d'una acreditació de caràcter econòmic a l'efecte exclusiu de formalitzar la matrícula sense el pagament previ dels preus públics dels serveis acadèmics.
- Procediment EQUITAT: consta en l'acreditació d'un tram de renda familiar, per una banda, i de la beca EQUITAT per a la minoració dels preus públics dels crèdits ordinaris per al curs 2018/2019. 
Termini de presentació de sol·licituds obert fins al 15 d'octubre. Fes clic aquí per conèixer-ne tota la informació. 

OCUPACIÓ
CURS D'OPERACIONS AUXILIARS I DE MAGATZEM EN INDÚSTRIES I LABORATORIS QUÍMICS
La Borsa de Treball de l'Ajuntament de Castellbisbal organitza aquest curs subvencionat en un 100% per a persones a l'atur. És tracta d'un curs de 330 hores, amb 80 hores de pràctiques en empreses. S'iniciarà al setembre i es realitzarà de dilluns a divendres, de 9.15h a 14.15 hores. 
Si estàs interessat a fer el curs participa a la sessió informativa del proper 13 de juliol, a les 10.00 hores, a la sala de plens de l'Ajuntament i informa-te'n. Per a més informació adreceu-vos a la Borsa de Treball: borsatreball@castellbisbal.cat o al telèfon: (93)772 38 78. 

MOBILITAT INTERNACIONAL
LLEURE I SOLIDARITAT A L'ESTIU
Els camps de treball són estades d'estiu, per a joves de 14 a 29 anys, en què es combinen activitats lúdiques amb la realització de tasques de servei a la comunitat (ajudant persones, tasques de protecció a la natura o realitzant intervencions al patrimoni).  
Pots trobar-hi diferents temàtiques i pots escollir aquella que millor s'adapti als teus interessos. Del total de 59 camps, 42 són d’àmbit català, 3 són d’intercanvi per a joves de tot l’estat i 14 són camps d’abast internacional. Les oportunitats de conèixer a joves de diferents indrets està, doncs, assegurada. Per a més informació fes clic aquí. 

CALAIX DE SASTRE
VOLS FER DE PERIODISTA CULTURAL A iCat? 
@Escena25 i @iCatfm t'ofereixen la possibilitat de ser prescriptor/a al programa "Els experts" que s'emet de dilluns a divendres de 7.00 a 10.00 h. En aquest espai es faran propostes musicals i culturals que també inclouran espectacles i concerts oferts per Escena 25. 
Els interessats a participar en aquesta convocatòria, que estarà oberta fins al 15 de juliol, heu de tenir entre 18 i 25 anys i estar registrats a Escena 25. Feu clic aquí per conèixer més informació. 
A L'ESTIU, LA BICI! 
En aquest enllaç podreu informar-vos sobre rutes ciclistes a les ciutats de països més bike-friendly (Copenhague, Utretch, Amsterdam...), consells pràctics per viatjar en bici, aplicacions mòbils que t'ajudaran en el teu viatge...entre d'altres. Fes turisme per Europa pedalant!
Ajuntament de Castellbisbal
Jove.cat
Xanascat
Carnet Jove
Departament de Joventut C/ Major, 103. Tel. (93) 772 00 55. 08755 Castellbisbal
Si no vols tornar a rebre aquest butlletí només cal que ens ho facis saber. Fes un clic aquí

Informació sobre el tractament de dades de caràcter personal:
Responsable del tractament: Ajuntament de Castellbisbal, av. Pau Casals, 9 08755 Castellbisbal. Tel.937720225. Mes informació a l'espai web de l’Ajuntament de Castellbisbal http://www.castellbisbal.cat/seuelectronica/politica-de-privacitat/ i adreça electrònica: bustia@castellbisbal.cat.
 
Delegat de Protecció de Dades: s’informa que l’adreça electrònica de contacte amb el Delegat de protecció de dades de l’Ajuntament de Castellbisbal és delegatprotecciodades@castellbisbal.cat
 
Legitimació: Consentiment exprés de la persona interessada. En el cas de menors el consentiment exprés del pare/mare/tutor.
 
Destinataris: les dades es podran comunicar a altres departaments municipals amb la mateixa finalitat. Les dades no es comunicaran a tercers.
 
Drets de les persones interessades: podeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, supressió, oposició al tractament i sol·licitud de limitació, presentant un escrit adreçat a l’Ajuntament de Castellbisbal, av. Pau Casals, 9 de Castellbisbal, o mitjançant sol·licitud disponible a l'apartat de tràmits municipals . Heu d’indicar clarament a la vostra sol·licitud quin o quins drets exerciu.
 
Termini de conservació: mentre es mantingui la vigència de la finalitat.
 
Reclamació: Podeu presentar una reclamació davant l’autoritat de control www.agpd.es i/o www.apdcat.cat


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Departament de Joventut · Carrer Major, 103, Castellbisbal, España · Castellbisbal 08755

Email Marketing Powered by Mailchimp