Copy
Departament de Joventut. Ajuntament de Castellbisbal
View this email in your browser
Butlletí electrònic d'informació juvenil del Departament de Joventut, de l'Ajuntament de Castellbisbal
 
Maig 2014 / Número 36
Facebook
Twitter
Instagram
YouTube

NOTICIES
XERRADA: EI JOVE, VOLS TREBALLAR AQUEST ESTIU A L'ESTRANGER?
Estàs pensant d'anar-te'n a treballar aquest estiu a l'estranger? Si vols informar-te sobre els tipus de feina que pots trobar, agències o borses de treball, documentació necessària per poder anar-te'n...entre d'altres, no en dubtis i vine a la xerrada!
Tindrà lloc dijous, 8 de maig, a les 18.00h a la Cafeteria d'Els Costals. T'hi esperem!

 
XERRADA INFORMATIVA GRAU UNIVERSITARI EN TURISME
Estàs interessat a fer turisme o direcció hotelera? Vols conèixer una mica més sobre aquests estudis (pràctiques, crèdits, requisits per entrar-hi, sortides professionals...entre d'altres)? Aprofita aquesta xerrada per conèixer més a fons el funcionament d'aquests estudis i els serveis que ofereix l'escola CETA. 
La xerrada es farà dimecres, 14 de maig, a les 18.00h al Punt d'informació juvenil. 
AULES D'ESTUDI
Tens els examens a prop? Estàs estudiant per a la selectivitat? T'oferim un altre cop les aules d'estudi nocturnes, un espai tranquil i confortable on pots estudiar en horari nocturn! L'equipament compta amb espai wifi perquè puguis estudiar amb connexió Internet. 
Estigues atent a la nostra plana web de Facebook (CastellbisbalJove) i Twitter (@CBJOVE) per conèixer les dates i horaris! 
CULTURA URBANA
Retorna la Jornada de Cultura Urbana a Castellbisbal!
Reserva’t el dissabte, 24 de maig, per poder gaudir d’art al carrer: taller de grafit, espai lliure de pista d'skate, taller de hip- hop, taller de breakdance, competicions de ball bboying...etc. A més, d’estar ambientat per un DJ, i acabant la Jornada amb un concert de RAP “Doble o Nada”.
Properament direm hores i espais de les activitats, estigues atent al nostre facebook!
 

 

EDUCACIÓ
DATES PREINSCRIPCIÓ A CICLES FORMATIUS (CFGM I CFGS)
Per accedir a un cicle formatiu de grau professional s'ha de formalitzar la sol·licitud corresponent per reservar plaça. Aquesta sol·licitud s'ha de presentar al centre i per a l'ensenyament demanat en primer lloc.
El calendari de preinscripció és el següent:
- Cicles formatius de grau mitjà (CFGM): del 13 al 23 de maig 
- Cicles formatius de grau superior (CFGS): del 27 de maig al 6 de juny. 
Per consultar els centres, documentació necessària o fer la sol·licitud online fes clic aquí.
www.gencat.cat  29/04/2014

HABITATGE
PRESTACIONS SOBRE EL PAGAMENT DEL LLOGUER
Aquestes prestacions són ajuts a fons perdut per fer front al pagament del lloguer de les unitats de convivència que tinguin ingressos baixos o moderats, a qui el cost de l'habitatge pot situar en risc d'exclusió social residencial.
Si vols conèixer la documentació que cal presentar-hi, els requisits per poder demanar aquesta prestació o demanar-la en línia, fes clic aquí. 

 
www.gencat.cat  28/04/2014

VACANCES I ESTADES
PROMOCIÓ ESPECIAL XII MARATÓ D'EMPÚRIES
Vols viure tot l'ambient de la Marató d'Empúries en primera línia? Tindrà lloc el proper 4 de maig als nuclis de Sant Martí d'Empúries i de L'Escala. 
Des de Xanascat proposen a corredors i acompanyants una promoció especial per passar la nit d'abans, la del dia de la cursa, i el dia després a un dels albergs de la xarxa a un preu incomparable!
Fes clic aquí per consultar la promoció amb els preus i amb tota la informació per si t'interessa fer la reserva. 

 
www.xanascat.cat  30/04/2014

CALAIX DE SASTRE
ES BUSQUEN 16 BLOGGERS AMB GANES DE VIATJAR!
Si tens un blog ja pots participar al concurs Big Blog Exchange 2014! Aquest concurs et permetrà donar a conèixer el teu blog arreu del món i, si guanyes, gaudir d'un viatge per explicar aquesta experiència. 
Hi hauran 16 afortunats que s'intercanviaran destins i blogs entre ells, es faran 8 parelles de bloggers i cadascun anirà al país i escriurà al blog de l'altre! T'agradaria participar? Fes clic aquí. 

 

www.jove.cat 14/04/14

SALÓ DEL CÒMIC DE BARCELONA
Arriba el 32 Saló Internacional del Còmic que es farà a la Fira de Barcelona, als Palaus 1 i 2, de dijous 15, a diumenge, 18 de maig. Comptarà amb la participació de destacats autors de còmic nacionals i estrangers, a més de moltes activitats culturals i lúdiques com exposicions, conferencies, tallers o signatures d'autors!
Pots aconseguir les teves entrades a les taquilles situades a la plaça Espanya el mateix dia, i recorda que, amb el carnet jove, tens descompte!

 

www.carnetjove.cat 14/04/14

Ajuntament de Castellbisbal
Jove.cat
Xanascat
Carnet Jove
Departament de Joventut C/ Major, 103. Tel. (93) 772 00 55. 08755 Castellbisbal
PIJ Castellbisbal Els Costals. Av. Pau Casals, 16. Tel. (93) 772 11 17. 08755 Castellbisbal
Si no vols tornar a rebre aquest butlletí només cal que ens ho facis saber. Fes un clic aquí
De conformitat amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, quedeu informats que les vostres dades de caràcter personal formaran part del fitxer automatitzat Usuaris Serveis Municipals del que és responsable l’Ajuntament de Castellbisbal. Així mateix, al facilitar les dades sol·licitades, doneu el vostre consentiment per a poder portar a terme el tractament de les dades personals per a les següents finalitats: Enviament d’informacions de caràcter juvenil generades per l’Ajuntament de Castellbisbal. De la mateixa manera, us informem que podeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició dirigint-vos per correu electrònic lopd@castellbisbal.cat o bé a l’Oficina Atenció al Ciutadà de l’AJUNTAMENT DE CASTELLBISBAL, a l’Av. Pau Casals, 9, 08755 – BARCELONA.
No imprimiu si no és necessari. Protegim el Medi Ambient.