Copy
Departament de Joventut. Ajuntament de Castellbisbal
View this email in your browser
Butlletí electrònic d'informació juvenil del Departament de Joventut, Ajuntament de Castellbisbal
 
Juny 2019 / Número 89
Facebook
Twitter
Instagram
YouTube

NOTICIES
ESTIU JOVE'19

Ja es aquí el programa d'activitats d'estiu! Amb un munt d'activitats molt diverses, com un taller de cosplay, un taller de cuina vegana, un taller d'edició i fotografia amb el mòbil i una festa perquè sí, una de les propostes guanyadores que vau escollir dels Pressupostos Participatius! Al web de l'Ajuntament trobareu tota la informació i el llibret.
FILMA'T - 3a EDICIÓ

El dijous, 6 de juny, s'estrenarà la 3a edició de curts realitzats pels nois i les noies de l'INS Castellbisbal i l'IE Les Vinyes. L'hora d’obertura és a les 18.30 hores; a les 19.00 hores començarà la projecció dels curts. 
 
CALENDARI DEL PIJ AL JUNY

A continuació trobareu el recull d'activitats programades al PIJ per al mes de juny. 

- Dimecres 5 a les 18.30 h: Descobreix-te 
- Dimarts 11 a les 18.30 h: Consum conscient
- Dimecres 19 a les 18.30 h: Troba feina aquest estiu 
- Dilluns 24 a les 18.30: Dia internacional del orgull LGTBI
- Dijous 27 a les 18.00 h: Torneig de futbol 

PRESSUPOSTOS PARTICIPATIUS
CURS DE PREMONITORS PER A JOVES DE 15 A 17 ANYS

Del 25 de juny al 28 de juny es durà a terme el curs de premonitors. Aquest curs és un bon mecanisme per iniciar-se com a monitor ajudant o de suport en casals, colònies, activitats extraescolars… L’alumne rebrà els coneixements, eines i recursos bàsics per poder donar suport a la planificació, organització i execució d’activitats d’educació en el lleure. Aprendreu com es planifica i s’organitza una activitat, com es treballa el centre d’interès així com la importància del monitor com a transmissor de valors i hàbits saludables. Amb certificat d’aprofitament! Inscripcions obertes fins al 12 de juny. 
Preu: gratuït amb el carnet CBJove de Castellbisbal (8 EUR sense carnet)
 
Ajuntament de Castellbisbal
Jove.cat
Xanascat
Carnet Jove
Departament de Joventut C/ Major, 103. Tel. (93) 772 00 55. 08755 Castellbisbal
Si no vols tornar a rebre aquest butlletí només cal que ens ho facis saber. Fes un clic aquí

Informació sobre el tractament de les vostres dades personals:
El responsable del tractament de les vostres dades de caràcter personal és l’Ajuntament de Castellbisbal amb la finalitat de disposar de les dades personals mínimes necessàries (entre d'altres: nom i cognoms, adreces personals i números de contacte) que permetin l’assentament de la sol·licitud al fitxer automatitzat d’Usuaris Serveis Municipals i la seva gestió administrativa per part del servei municipal corresponent, així com la seva conservació en arxiu públic i doneu el vostre consentiment per a poder portar a terme el tractament de les dades personals per a les següents finalitats: Enviament d’informacions de caràcter juvenil generades per l’Ajuntament de Castellbisbal. Es pot consultar la informació completa a l'Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament de Castellbisbal i a la Seu electrònica: https://www.castellbisbal.cat/seu-electronica/normativa-municipal/3354-proteccio-de-dades/ .

 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Departament de Joventut · Carrer Major, 103, Castellbisbal, España · Castellbisbal 08755

Email Marketing Powered by Mailchimp