Copy
Departament de Joventut. Ajuntament de Castellbisbal
View this email in your browser
Butlletí electrònic d'informació juvenil del Departament de Joventut, Ajuntament de Castellbisbal
 
Febrer 2018/ Número 74
Facebook
Twitter
Instagram
YouTube

NOTICIES
ACTIVITATS DE FEBRER AL PUNT JOVE!
Vols conèixer totes les activitats programades per a aquest mes al Punt d'informació Juvenil? Apunta'n les dates!
Tallers: 
  • Power Up! Construcció d'un punt multicàrrega per a mòbils al PIJ: 5 de febrer, a les 19.00 hores
  • "Herstory: Dones emblemàtiques I": 12 de febrer, a les 19.00 hores
  • "Herstory: Dones emblemàtiques II": 19 de febrer, a les 19.00 hores
Amb "Herstory: dones emblemàtiques" recuperem i descobrim el paper de les dones al llarg de la història. Donem veu i protagonisme al nostre espai donant veu a les invisibilitzades tot redecorant l'espai fent una reinterpretació artística de les frases que les identifiquen. 
  • "Plush Making": 26 de febrer, a les 21.00 hores
Parlem-ne...Sobre:
  • Què sabem de la mobilitat internacional?: 7 de febrer, a les 19.00 hores
  • #mitesdelamor: 14 de febrer, a les 19.00 hores
  • Viatgem! Sud-est asiàtic:, 21 de febrer, a les 19.00 hores
  • Viatgem! Sudamèrica: 28 de febrer a les 19.00 hores
A més, podràs gaudir de torneig de ping-pong, cinefòrum i un triangular de futbol. Inscripcions al Punt Jove. 
Per a més informació us podeu adreçar al mateix Punt d'informació Juvenil (Els Costals), de dilluns a divendres, de 17.00 a 21.00 hores.
AJUTS LLOGUER PER A JOVES
Ja pots presentar la teva sol·licitud per optar als ajuts pel lloguer. Si tens entre 18 i 35 anys i compleixes els requisits per optar als ajuts socials, presenta la teva sol·licitud. Podràs obtenir 150€ mensuals per un període màxim de 24 mesos.
Consulta els requisits dels beneficiaris per optar als ajuts i els documents de sol·licituds fent clic aquí

EDUCACIÓ
CERTIFICATS DE CATALÀ
Obert el termini per inscriure's a les proves per obtenir els certificats de llengua catalana en qualsevol dels cinc nivells que s'ofereixen, segons el Marc europeu de referència per a les llengües del Consell d'Europa: Bàsic (A2), Elemental (B1), Intermedi (B2), Suficiència (C1) i Superior (C2).
El termini per inscriure's es tanca el proper 14 de febrer. Podeu fer-la tant de forma presencial com en línia. Les proves estan obertes a qualsevol persona major de 16 anys i no cal tenir cap titulació acadèmica.
Per consultar tota la documentació, fes clic aquí
MATRÍCULES OBERTES IOC
Períodes de matrícula d'estudis de l'Institut Obert de Catalunya oberts:
  • Matrícula d'antics alumnes de l'Escola Oficial d'Idiomes 2n semestre del curs 2017/2018. Aquest període finalitza el 8 de febrer a les 22.00 hores.
  • Matrícula d'alumnat antic de Formació Professional per al 2n semestre del curs 2017/2018. Aquest període finalitza el 7 de febrer a les 19.00 hores.
Per consultar tota la documentació fes clic aquí.

OCUPACIÓ
CLICJOB
Es tracta d'un aplicatiu on trobareu un gran recull d'ofertes de feina i beques que ofereixen els principals portals a Internet. Amb només un clic podeu conèixer en temps real totes les ofertes de feina que es pengen a diferents portals i aquelles beques que acaben de sortir. 
Amb aquest recurs sereu els primers de conèixer tota la informació, inicieu la vostra recerca fent clic aquí

MOBILITAT INTERNACIONAL
CONEIXES EL WWOFING?
Es tracta de realitzar una estada en petites granges o propietats agrícoles que promouen mètodes orgànics de producció. A canvi del teu treball, se t'ofereix allotjament i manutenció. A més, tindràs l'oportunitat de conèixer persones d'arreu del món i practicar un o diversos idiomes amb aquelles persones que coincideixis. Fes clic aquí on trobaràs més de 50 organitzacions de tot el món que connecten les persones voluntàries amb els propietaris d'aquests espais. 
ESTUDIAR A L'ESTRANGER
Si estàs pensant a estudiar a l'estranger i vols informar-te'n per acabar de decidir, fes clic aquí, hi trobaràs informació sobre diferents programes. Pots fer una estada curta o un curs intensiu en un altre país, però també tot un cicle d'estudis.
Universitats, centres d'investigació i recerca, institucions i corporacions públiques i privades et posen a l'abast recursos, programes i iniciatives per a afavorir la mobilitat i l'intercanvi d'estudiants.

CALAIX DE SASTRE
ROAD TRIP PROJECT
Vols recórrer Europa en un microbús durant un mes amb totes les despeses pagades? Vuit joves, de 18 a 30 anys, tindran l'oportunitat de participar en aquest projecte. La Comissió Europea, mitjançant el Departament de Política Regional i Urbana, ofereix aquest viatge amb l'objectiu d'oferir als joves europeus l'oportunitat de viatjar per Europa entre la primavera i l'estiu i fer una road movie amb les experiències viscudes. Si vols participar en el concurs per optar a integrar-te en el projecte, fes clic aquí.
Ajuntament de Castellbisbal
Jove.cat
Xanascat
Carnet Jove
Departament de Joventut C/ Major, 103. Tel. (93) 772 00 55. 08755 Castellbisbal
Si no vols tornar a rebre aquest butlletí només cal que ens ho facis saber. Fes un clic aquí
De conformitat amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, quedeu informats que les vostres dades de caràcter personal formaran part del fitxer automatitzat Usuaris Serveis Municipals del que és responsable l’Ajuntament de Castellbisbal. Així mateix, al facilitar les dades sol·licitades, doneu el vostre consentiment per a poder portar a terme el tractament de les dades personals per a les següents finalitats: Enviament d’informacions de caràcter juvenil generades per l’Ajuntament de Castellbisbal. De la mateixa manera, us informem que podeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició dirigint-vos per correu electrònic lopd@castellbisbal.cat o bé a l’Oficina Atenció al Ciutadà de l’AJUNTAMENT DE CASTELLBISBAL, a l’Av. Pau Casals, 9, 08755 – BARCELONA.
No imprimiu si no és necessari. Protegim el Medi Ambient.


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Departament de Joventut · Carrer Major, 103, Castellbisbal, España · Castellbisbal 08755

Email Marketing Powered by Mailchimp