Copy
Departament de Joventut. Ajuntament de Castellbisbal
View this email in your browser
Butlletí electrònic d'informació juvenil del Departament de Joventut, Ajuntament de Castellbisbal
 
Febrer 2015/ Número 42
Facebook
Twitter
Instagram
YouTube

NOTICIES 
PROPERAMENT...VII CONCURS DE DJ!
Estigues atent a les nostres xarxes socials, ja que a mitjan febrer publicarem les bases del VII Concurs de DJ, que tindrà lloc el proper 21 de març al Casal Cultural i Recreatiu, on punxaran els quatre millors DJ del concurs. 
ENCARA NO HAS FET LA RENOVACIÓ DEL CARNET CBJOVE?
Recordem a tots els usuaris del carnet CBJOVE que heu de renovar el vostre carnet, ja que finalitzava el 31 de desembre del 2014.
Com es fa la renovació? Doncs només heu de portar el vostre carnet, juntament amb el DNI, al Punt d'informació Juvenil i automàticament us donaran el nou carnet, el qual us servirà per a tot l'any 2015.
Si encara no el teniu podeu passar també pel Punt d'informació i demanar-lo: es fa al moment i es gratuït! 
24è CARNESTOLTES CASTELLBISBAL
"A Castellbisbal sortim amb els peus rojos del Casal", tindrà lloc els dies 12, 14 i 15 de febrer i podreu participar en les següents activitats: 
- Dijous gras: tallers de disfresses i passarel·la per veure les creacions, seguidament comptareu amb la salutació del XXIV Rei Carnestoltes Desde Santu con Amor.
- Dissabte de carnestoltes: concentració de comparses amb votació popular i més tard tindrà lloc l'inici de la rua per Castellbisbal. A la nit podreu gaudir amb el ball de carnestoltes amb The Tutsies i a continuació música amb Dj. 
- Diumenge de carnestoltes: cercavila infantil en companyia de La Tartana i a continuació hi haurà un espectacle d'animació per ballar en família "Per carnaval, tot s'hi val". 

EDUCACIÓ
QUINA PROFESSIÓ TIC ENCAIXA MILLOR AMB TU?
T'agradaria estudiar una carrera dins de l'àmbit tecnològic, però no saps exactament quina? La Fundació eSkills Malta ofereixen una sèrie d'informació sobre cinc llocs de treball relacionats amb les TIC amb l'objectiu que els joves les coneguin millor i puguin triar segons les seves necessitats. 
Les millors professions, segons la Fundació, són les següents: desenvolupadors web/mòbil, gerent de projecte, desenvolupadors d'aplicacions, agent de servei al client i especialista en seguretat TIC. 
En aquest
enllaç trobaràs tota la informació d'aquestes professions.
www.punttic.cat 19/01/2015

OCUPACIÓ
JOVES PER L'OCUPACIÓ
L'Ajuntament de Castellbisbal, en col·laboració amb l'Ajuntament de Rubí, participa en aquest projecte del Servei d'Ocupació de Catalunya. 
Es programen sis cursos de formació professionalitzadora adreçats a aquells joves menors de 25 anys en situació d'atur que vulguin aprendre un ofici i posteriorment incorporar-se a treballar en empreses de Castellbisbal o de Rubí. 
Si tens entre 16 i 24 anys, ets a l'atur, no has fet cap cicle formatiu ni batxillerat, i estàs inscrit al Programa de Garantia Juvenil reuneixes tots els requisits per poder-t'hi apuntar. Si vols més informació fes
clic aquí

VACANCES I ESTADES
ELS TRES MONTS
Els Tres Monts és l’itinerari senderista que uneix els parcs naturals del Montseny, Sant Llorenç del Munt i Montserrat, a través d’una ruta senyalitzada i dividida en sis etapes. Al llarg de 106 km, descobrirem en tranquil·la progressió les formes canviants de la natura, silenciosa i eterna al Montseny, abrupta i salvatge a Sant Llorenç i l’Obac, i màgica i capriciosa  vora els relleus de Montserrat.  Pots descarregar gratuïtament els fulls de ruta i els tracks per al GPS de les etapes a la seva pàgina web.   
.  
www.els3monts.cat, 26/01/2015
ESCAPA'T A LA NEU!
Des del portal web de Xanascat, Xarxa Nacional d'Albergs Socials de Catalunya, se t'ofereix un ampli ventall d'activitats per endinsar-te a la neu!

Ofereixen dues maneres de practicar els esports i activitats sense haver-te de preocupar de res: neu alternatiu o neu a la carta. Fes click aquí per poder consultar el catàleg d'activitats i el contacte per demanar més informació o fer les reserves.  
www.xanascat.cat, 14/01/2015

CALAIX DE SASTRE
X CONCURS DE FOTOGRAFIA DEL PARC NATURAL DE LA MUNTANYA DE MONTSERRAT 
Concurs convocat pel Patronat de la Muntanya de Montserrat, per la millor fotografia del parc. L'objectiu és destacar en fotografia els valors del Parc en qualsevol dels seus aspectes (flora, fauna, monuments, cultura, natura, territori i paisatge). 
El concurs s’estableix en tres categories: general (paisatge i muntanya emblemàtica), parc natural (flora i fauna) i portals de Montserrat (El Bruc, Collbató, Marganell, Monistrol i Montserrat); i creativa (s’accepten tractaments digitals). Per a més informació fes clic aquí
BARCELONA VISUALSOUND 2015, CONVOCATÒRIA OBERTA
Ja és obert el període per participar als Premis Barcelona VisualSound. L'objectiu del festival és promoure la creació juvenil i apostar pel potencial artístic dels joves, per la diversitat de formats i les disciplines audiovisuals i per donar cabuda a públics i persones creatives amb sensibilitats diferents. 
Tens fins al dia 13 de febrer per inscriure obres a les cinc categories (animació, videocreació, videoclip, ficció i documental) i al Concurs de banda sonora original i fins al 31 de març per apuntar-te a Mapping i a 2 minuts en 1 dia! Més informació clicant aquí

www.punttic.cat, 13/01/2015
Ajuntament de Castellbisbal
Jove.cat
Xanascat
Carnet Jove
Departament de Joventut C/ Major, 103. Tel. (93) 772 00 55. 08755 Castellbisbal
PIJ Castellbisbal Els Costals. Av. Pau Casals, 16. Tel. (93) 772 11 17. 08755 Castellbisbal
Si no vols tornar a rebre aquest butlletí només cal que ens ho facis saber. Fes un clic aquí
De conformitat amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, quedeu informats que les vostres dades de caràcter personal formaran part del fitxer automatitzat Usuaris Serveis Municipals del que és responsable l’Ajuntament de Castellbisbal. Així mateix, al facilitar les dades sol·licitades, doneu el vostre consentiment per a poder portar a terme el tractament de les dades personals per a les següents finalitats: Enviament d’informacions de caràcter juvenil generades per l’Ajuntament de Castellbisbal. De la mateixa manera, us informem que podeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició dirigint-vos per correu electrònic lopd@castellbisbal.cat o bé a l’Oficina Atenció al Ciutadà de l’AJUNTAMENT DE CASTELLBISBAL, a l’Av. Pau Casals, 9, 08755 – BARCELONA.
No imprimiu si no és necessari. Protegim el Medi Ambient.