Copy
Departament de Joventut. Ajuntament de Castellbisbal
View this email in your browser
Butlletí electrònic d'informació juvenil del Departament de Joventut, Ajuntament de Castellbisbal
 
Gener 2018/ Número 73
Facebook
Twitter
Instagram
YouTube

NOTICIES
FESTA MAJOR DE SANT VICENÇ
Del 18 al 22 de gener torna la Festa Major de Sant Vicenç a Castellbisbal. Fes un cop d'ull a tots els actes i activitats programats per aquells dies! Dissabte 20, podràs gaudir de la nit de Dj, Ibiza Laser Show, a partir de les 23.00 hores al Casal Cultural i Recreatiu (recordeu que els menors de 16 anys hi heu d'entrar acompanyats del pare, mare o tutor). 
Diumenge 21 i dilluns 22, torna el Ludoganàpies, al Pavelló de l'escola Montserrat, on podràs gaudir de moments d'oci amb molts jocs: consoles, circuits d'Scalextric, patins de tres rodes, tennis taula, billars, entre d'altres...No hi pots faltar! 
ACTIVITATS DE GENER AL PIJ! 
Vols conèixer totes les activitats programades per a aquest mes al Punt d'informació Juvenil? Apunta'n les dates!
  • Taller de galetes ecològiques: 10 de gener, a les 18.30 hores
  • Taller estora de suro: 17 de gener, a les 18.30 hores
  • Cinefòrum: 19 de gener, a les 21.00 hores
  • Final del concurs "Captura-ho!": 26 de gener, a les 21.00 hores
Per a més informació us podeu adreçar al mateix Punt d'informació Juvenil (Els Costals), de dilluns a divendres, de 17.00 a 21.00 hores.
 

EDUCACIÓ
GRADUAT EN EDUCACIÓ SECUNDÀRIA OBLIGATÒRIA
El Departament d'Ensenyament convoca la prova lliure per a l'obtenció del títol de graduat en educació secundària obligatòria (GESO), adreçada a persones majors de 18 anys. La prova es porta a terme en centres i aules de formació de persones adultes. La inscripció és del 8 al 12 de gener i, a partir del 22 de gener, podràs consultar la llista provisional d'admesos i exclosos. Per consultar-ne els requisits i la documentació per fer la inscripció, fes clic aquí

OCUPACIÓ
CONEIXES EL PORTAL DE FEINA ACTIVA?
Es tracta del portal de feina del SOC (Servei Públic d'Ocupació de Catalunya) que posa a disposició de la ciutadania, de manera lliure i gratuïta, la recerca de feina. Pots crear diferents currículums segons el tipus de feina que estiguis buscant. Disposaràs d'accés lliure a les ofertes de treball tant públiques com privades, per categories i per àrea geogràfica. I a més, pots fer el seguiment de l'estat de les candidatures i pots cercar ofertes de les teves empreses favorites.
Registra't al portal web i aprofita al màxim els serveis i opcions que t'ofereix. Fes clic aquí per començar la teva recerca de feina.

MOBILITAT INTERNACIONAL
ASSESSORIA DE MOBILITAT INTERNACIONAL 
Vols sortir a l'estranger per estudis, feina, voluntariat, vacances o una combinació d'aquests factors? Posem a la teva disposició la informació específica de què disposa el servei en l'àmbit de la mobilitat i et proporcionem orientació necessària per encetar el teu projecte internacional. 
Cal demanar cita prèvia al Punt d'informació Juvenil (Els Costals), de dilluns a divendres, de 17.00 a 21.00 hores, o al telèfon (93) 772 11 17. 
 
TREBALLAR A L'ESTRANGER
Si estàs pensant a treballar a l'estranger una temporada i vols informar-te'n per acabar de decidir, fes clic aquí, hi trobaràs documentació útil per al teu viatge: quines feines pots trobar a l'estranger, com pots trobar feina i a on, quina documentació i tràmits cal que facis, i a més tens enllaços on pots trobar recursos en línia (video-consells, video-experiències i documentació útil). 

CALAIX DE SASTRE
ESCAPA'T A LA NEU AMB XANASCAT! 
Escapa't a la neu i tria les diferents propostes que et presenta Xanascat, practica l'esquí o d'altres activitats on pots gaudir de la neu!
Els albergs de Xanascat t'ofereixen dues maneres de practicar activitats i esports:
- Pack clàssic, inclou dos dies de forfet i una nit d'alberg en règim de pernoctar-esmorzar, mitja pensió o pensió completa. Fes clic aquí per a més informació d'aquest pack. 
- Pack alternatiu: podràs trobar-hi activitats com excursions amb raquetes de neu, construcció d'iglús i moltes més. Fes clic aquí per consultar-ne les activitats. 
 
Ajuntament de Castellbisbal
Jove.cat
Xanascat
Carnet Jove
Departament de Joventut C/ Major, 103. Tel. (93) 772 00 55. 08755 Castellbisbal
Si no vols tornar a rebre aquest butlletí només cal que ens ho facis saber. Fes un clic aquí
De conformitat amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, quedeu informats que les vostres dades de caràcter personal formaran part del fitxer automatitzat Usuaris Serveis Municipals del que és responsable l’Ajuntament de Castellbisbal. Així mateix, al facilitar les dades sol·licitades, doneu el vostre consentiment per a poder portar a terme el tractament de les dades personals per a les següents finalitats: Enviament d’informacions de caràcter juvenil generades per l’Ajuntament de Castellbisbal. De la mateixa manera, us informem que podeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició dirigint-vos per correu electrònic lopd@castellbisbal.cat o bé a l’Oficina Atenció al Ciutadà de l’AJUNTAMENT DE CASTELLBISBAL, a l’Av. Pau Casals, 9, 08755 – BARCELONA.
No imprimiu si no és necessari. Protegim el Medi Ambient.


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Departament de Joventut · Carrer Major, 103, Castellbisbal, España · Castellbisbal 08755

Email Marketing Powered by Mailchimp