Copy
Departament de Joventut. Ajuntament de Castellbisbal
View this email in your browser
Butlletí electrònic d'informació juvenil del Departament de Joventut, Ajuntament de Castellbisbal
 
Setembre 2018/ Número 81
Facebook
Twitter
Instagram
YouTube

NOTICIES
INICIEM EL SERVEI D'EDUCADORS DE CARRER
El proper 3 de setembre es posa en marxa el projecte d'educadors de carrer, amb l'objectiu d'apropar-se al jovent a diferents llocs de l'espai públic i atendre les seves necessitats, establint vincles i afavorint la comunicació i l'acompanyament que necessitin en cada cas. 
Els educadors estan oberts a tractar diferents temes i abordar qualsevol problemàtica, com els estudis, la recerca de feina, la resolució de dubtes, inquietuds o problemes més personals. 
BEQUES: MILLOR EXPEDIENT DE BATXILLERAT
Continua obert el període per presentar-se a les "Beques als millors expedients de batxillerat 2018". La presentació de sol·licituds finalitza el proper 28 de setembre. 
Recordeu que estan adreçades a ajudar els joves perquè continuïn els seus estudis superiors. S'hi poden presentar els alumnes empadronats a Castellbisbal en data 31 de desembre del 2017, que cursen els estudis de 2n de batxillerat i que tinguin una nota mitjana de batxillerat igual o superior a 8.50. 
BEQUES: JOVES PER CANVIAR EL MÓN
De l'1 d'octubre al 30 de novembre s'obrirà el termini per presentar les sol·licituds a les beques de joves per canviar el món. Aquestes beques es proposen fomentar la comprensió internacional, intercultural i l’esperit solidari.
El programa subvenciona part de les despeses de desplaçaments vinculades a un projecte de voluntariat a l'estranger. Per consultar tota la informació feu clic aquí. 
TORNA EL PUNT JOVE!
El Punt Jove obrirà de nou les seves portes el dia 10 de setembre, en el seu horari habitual, de 17.00 a 21.00 hores. Estigueu atents a les nostres xarxes socials ja que en breu coneixereu l'agenda mensual d'activitats! 

EDUCACIÓ
PREINSCRIPCIÓ ESCOLAR
Dates importants del procés de preinscripció escolar als diferents estudis:  Si en vols conèixer totes les dades, fes clic aquí.

OCUPACIÓ
TORNEM A LA RECERCA DE FEINA! 
Ja queda poc per acabar l'estiu, tornes de les vacances i és el moment de començar la teva recerca de feina. El primer pas és tenir un bon currículum. Fes clic aquí i trobaràs consells així com també una plantilla per poder anar elaborant un currículum vitae adequat a l'oferta que busques. Si vols informació sobre l'entrevista, el procés de selecció, el mercat laboral o d'altres aspectes sobre orientació laboral fes clic aquí

MOBILITAT INTERNACIONAL
SVE: ACTION, INFORMATION
Fundació Catalunya Voluntària ofereix 1 plaça per fer el SVE Action, Information a Lebork (Polònia). La durada del projecte serà d'11 mesos (de l'1 d'octubre al 30 d'agost) i amb l'organització d'acollida EDUQ Association.
La totalitat de les despeses d'allotjament, manutenció, transport local, assegurança mèdica, suport lingüístic i visat (si fos necessari) estan cobertes pel programa Erasmus+ de la Comissió Europea. Poden participar les persones residents a Catalunya, d'entre 17 i 30 anys, que no hagin realitzat un SVE amb anterioritat.
Per conèixer a fons el projecte i els passos a fer per poder participar fes clic aquí. 

CALAIX DE SASTRE
APP PER LLUITAR CONTRA L'ASSETJAMENT ESCOLAR: B-RESOL
Si has presenciat assetjament escolar o l'has patit alguna vegada, i no t'has atrevit a denunciar-ho, ara hi ha una aplicació mòbil per alertar d'aquestes situacions d'una manera anònima, immediata i segura, des de qualsevol lloc i qualsevol moment. L'app és gratuïta i està disponible tant per Android com per Iphone i ofereix diferents funcionalitats. Podràs xatejar amb diferents persones, l'accés és anònim i a més tindràs canals d'informació inicials (notícies, vídeos...). Per a més informació fes clic aquí.
SETMANA EUROPEA DE LA MOBILITAT
Del 16 al 22 de setembre es celebra la Setmana Europea de la Mobilitat, sota el lema "Combina i mou-te!". A més de vetllar per una vida saludable, sostenible i segura, promou l'ús de diferents transports segons el desplaçament.
Es faran moltes activitats diverses: caminades, pedalades, projecció de documentals, tallers i exposicions, activitats relacionades amb el transport públic i la mobilitat sostenible com curses, control de vehicles bruts, vigilància de la contaminació atmosfèrica, etc. Consulta el mapa d’activitats arreu de Catalunya i participa en aquelles que t’interessin.
Ajuntament de Castellbisbal
Jove.cat
Xanascat
Carnet Jove
Departament de Joventut C/ Major, 103. Tel. (93) 772 00 55. 08755 Castellbisbal
Si no vols tornar a rebre aquest butlletí només cal que ens ho facis saber. Fes un clic aquí

Informació sobre el tractament de dades de caràcter personal:
Responsable del tractament: Ajuntament de Castellbisbal, av. Pau Casals, 9 08755 Castellbisbal. Tel.937720225. Mes informació a l'espai web de l’Ajuntament de Castellbisbal http://www.castellbisbal.cat/seuelectronica/politica-de-privacitat/ i adreça electrònica: bustia@castellbisbal.cat.
 
Delegat de Protecció de Dades: s’informa que l’adreça electrònica de contacte amb el Delegat de protecció de dades de l’Ajuntament de Castellbisbal és delegatprotecciodades@castellbisbal.cat
 
Legitimació: Consentiment exprés de la persona interessada. En el cas de menors el consentiment exprés del pare/mare/tutor.
 
Destinataris: les dades es podran comunicar a altres departaments municipals amb la mateixa finalitat. Les dades no es comunicaran a tercers.
 
Drets de les persones interessades: podeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, supressió, oposició al tractament i sol·licitud de limitació, presentant un escrit adreçat a l’Ajuntament de Castellbisbal, av. Pau Casals, 9 de Castellbisbal, o mitjançant sol·licitud disponible a l'apartat de tràmits municipals . Heu d’indicar clarament a la vostra sol·licitud quin o quins drets exerciu.
 
Termini de conservació: mentre es mantingui la vigència de la finalitat.
 
Reclamació: Podeu presentar una reclamació davant l’autoritat de control www.agpd.es i/o www.apdcat.cat


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Departament de Joventut · Carrer Major, 103, Castellbisbal, España · Castellbisbal 08755

Email Marketing Powered by Mailchimp