Copy
Departament de Joventut. Ajuntament de Castellbisbal
View this email in your browser
Butlletí electrònic d'informació juvenil del Departament de Joventut, Ajuntament de Castellbisbal
 
Novembre 2018/ Número 82
Facebook
Twitter
Instagram
YouTube

NOTICIES
FÒRUM JOVE
Un Pla Local de Joventut és el document que ens ajuda a decidir quines són les accions que s'han de dur a terme per canviar i millorar la realitat dels joves de Castellbisbal. Ens ajuda a conèixer la realitat que ens envolta i a decidir i dirigir quines seran les accions que s'han de dur a terme per canviar aquesta realitat i millorar-la.
Estem tot just encetant la fase de disseny. I la teva participació és clau. Sou més de 2.500 joves al municipi. Participa-hi! Opina! Proposa! Digues la teva al Fòrum Jove del proper divendres 30 de novembre a les 18.00 hores.

Inscripcions obertes fins al 22 de novembre aquí.
EL JOC LILA
Divendres, 2 de novembre, a les 18.00 hores 
Què sabem de feminisme? I de les dones que han fet història? Estem condicionats pel sistema heteropatriarcal a l'hora de prendre una o una altra decisió? Posa els teus coneixements a prova amb El Joc Lila, una proposta lúdica amb un quiz, activitats de mim, dibuix sobre gènere, i molt més!
Un joc per gaudir en equip i aprendre nous coneixements!
Inscripcions al Punt d'Informació Juvenil
MULTI-VITAMINA
Multi-Vitamina és un projecte feminista que fomenta l’esperit crític i l'anàlisi de les conductes masclistes. La reflexió es fa a través de dues disciplines artístiques: la dansa (dancehall i twerk) i en clau musical, el rap.
 
Cada dilluns de novembre, de 18.00 a 19.30 hores: twerk i dancehall. En aquest taller a càrrec de Melody Tamayo, professora de dansa especialitzada en temes de gènere, ens alliberarem dels prejudicis. Si feminisme és també la llibertat de triar, ens movem com volem.
 
Tots els dijous de novembre de 18.00 a 19.30 hores: rap. L'escena musical és un reflex més dels pocs espais per a la lliure creació que tenen les dones. Durant aquest taller, impartit per una FemC improvisarem i tindrem en compte l'ús d'un llenguatge que no sigui sexista, ni vexatori, i treballarem en la composició d'una lletra que representi l’esperit del projecte Multi-Vitamina.

Inscripcions al Punt d'informació Juvenil
TERTÚLIA TIME
Divendres, 9 de novembre, a les 19.00 hores
Què esperem de les relacions de parella? Com ens comportem i quin és el rol que adquirim en la relació? A través d'una sessió distesa amb la dinamitzadora de l'espai, reflexionarem sobre les opressions que patim relacionades amb el gènere i els estereotips de gènere que acaben generant, com a última conseqüència, violència masclista.

Inscripcions al Punt d'Informació Juvenil
ESPAI LILA AL PIJ
Divendres, 23 de novembre, a partir de les 17.00 hores
En el marc del Dia Contra la Violència de Gènere, el Punt d’Informació Juvenil obre l’espai a noies adolescents i joves per crear una zona de confort.
Durant la tarda hi haurà dinàmiques per treballar, la sororitat, la sexualitat i la confiança. I a la nit mirarem una pel·lícula plegades, que superi el test de Bedchel. A la gran pantalla també volem dones protagonistes, amb veu i que no estiguin subjectes als homes. Alguna proposta?
Si ets dona, vine a gaudir-ne amb les teves companyes. Us hi esperem!
 
CONCERT VERMUT DE MABEL FLORES PROJECT + ÀNGEL DE MARELU
Dissabte, 24 de novembre, a les 12.00 hores a la Plaça de l'Església
Concert emmarcat en els actes del Dia contra la violència masclista
Hi haurà barra de bar a càrrec d’ Impulsa't. Tots el diners recaptats aniran per a "La petita Júlia": 
 
I per tal que aneu preparant el concert, aquí us passem un parell de cançons,

La batalla invisible. (Mabel Flores Project)

Ángel de Marelu

EDUCACIÓ
MATRÍCULA DE TARDOR A L'IOC
L'institut Obert de Catalunya (IOC) obre  termini de  matrícula per al segon semestre del curs.
Trobareu les dates per  matricular-vos en:
      Graduat en secundària
      Batxillerat
      Formació Professional
      Anglès

 Consulteu totes les dates en aquest enllaç.

CALAIX DE SASTRE
SALÓ DEL MANGA 2018
El paradís pels amants del manga, de l’anime i de la cultura japonesa torna a Barcelona de l’1 al 4 de novembre.
Podeu consultar tota la programació d'activitats fent clic aquí.
GOOGLE SCIENCE FAIR 2018: converteix el que penses en una gran idea
“Totes les idees poden canviar el món”, amb aquest lema Google convoca un concurs per a joves de tot el món que vulguin compartir les seves inquietuds investigadores fent servir la ciència, la tecnologia, l'enginyeria i les matemàtiques. Ja sigui individualment o en grup, amb tot un laboratori o només un bolígraf, el més important és la idea i el seu raonament, independentment de si és gran o petita. Si tens entre 16 i 18 anys i el cap ple de preguntes que busquen resposta, això t'interessa!
Podreu consultar tota la informació fent clic aquí.
Ajuntament de Castellbisbal
Jove.cat
Xanascat
Carnet Jove
Departament de Joventut C/ Major, 103. Tel. (93) 772 00 55. 08755 Castellbisbal
Si no vols tornar a rebre aquest butlletí només cal que ens ho facis saber. Fes un clic aquí

Informació sobre el tractament de dades de caràcter personal:
Responsable del tractament: Ajuntament de Castellbisbal, av. Pau Casals, 9 08755 Castellbisbal. Tel.937720225. Mes informació a l'espai web de l’Ajuntament de Castellbisbal http://www.castellbisbal.cat/seuelectronica/politica-de-privacitat/ i adreça electrònica: bustia@castellbisbal.cat.
 
Delegat de Protecció de Dades: s’informa que l’adreça electrònica de contacte amb el Delegat de protecció de dades de l’Ajuntament de Castellbisbal és delegatprotecciodades@castellbisbal.cat
 
Legitimació: Consentiment exprés de la persona interessada. En el cas de menors el consentiment exprés del pare/mare/tutor.
 
Destinataris: les dades es podran comunicar a altres departaments municipals amb la mateixa finalitat. Les dades no es comunicaran a tercers.
 
Drets de les persones interessades: podeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, supressió, oposició al tractament i sol·licitud de limitació, presentant un escrit adreçat a l’Ajuntament de Castellbisbal, av. Pau Casals, 9 de Castellbisbal, o mitjançant sol·licitud disponible a l'apartat de tràmits municipals . Heu d’indicar clarament a la vostra sol·licitud quin o quins drets exerciu.
 
Termini de conservació: mentre es mantingui la vigència de la finalitat.
 
Reclamació: Podeu presentar una reclamació davant l’autoritat de control www.agpd.es i/o www.apdcat.cat


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Departament de Joventut · Carrer Major, 103, Castellbisbal, España · Castellbisbal 08755

Email Marketing Powered by Mailchimp