Copy
Departament de Joventut. Ajuntament de Castellbisbal
View this email in your browser
Butlletí electrònic d'informació juvenil del Departament de Joventut, Ajuntament de Castellbisbal
 
Agost 2018/ Número 80
Facebook
Twitter
Instagram
YouTube

NOTICIES
BEQUES AL MILLOR EXPEDIENT DE BATXILLERAT
L'Ajuntament de Castellbisbal convoca les "Beques als millors expedients de batxillerat 2018" en règim de concurrència competitiva. S'hi concediran tres beques de 750, 500 i 250€, respectivament. 
Estan adreçades a ajudar els joves perquè continuïn els seus estudis superiors. S'hi poden presentar els alumnes empadronats a Castellbisbal en data 31 de desembre del 2017, que cursen els estudis de 2n de batxillerat i que tinguin una nota mitjana de batxillerat igual o superior a 8.50. Presentació de sol·licituds fins al 28 de setembre.
PUNT JOVE TANCAT PER VACANCES 
El Punt Jove romandrà tancat per vacances de l'1 al 31 d'agost (ambdós inclosos). Obrirà de nou les seves portes el dia 10 de setembre, en el seu horari habitual, de 17.00 a 21.00 hores. 
FESTA MAJOR D'ESTIU
La Festa Major d'Estiu serà del 16 al 20 d'agost. Aneu consultant a les nostres xarxes socials (Castellbisbal Jove @CBJOVE) per conèixer totes les activitats que es faran. Properament tindreu més informació! 
BEQUES: JOVES PER CANVIAR EL MÓN
De l'1 d'octubre al 30 de novembre s'obrirà el termini per presentar les sol·licituds a les beques de joves per canviar el món. Aquestes beques es proposen fomentar la comprensió internacional, intercultural i l’esperit solidari.
El programa subvenciona part de les despeses de desplaçaments vinculades a un projecte de voluntariat a l'estranger. Per consultar tota la informació feu clic aquí. 

EDUCACIÓ
PREINSCRIPCIÓ ESCOLA OFICIAL D'IDIOMES
Si tens 16 anys i vols estudiar un idioma en una escola oficial. Al seguent enllaç podreu fer la vostra preinscripció i matricula a l'escola oficial d'idiomes que triïs. Te'n deixem algunes dates: 
  • Període de preinscripció:
    • Telemàtica: del 3 al 6 de setembre de 2018 (fins a les 15 h)
    • Presencial a l'EOI: 6 de setembre de 2018 (fins a les 14 h)
Si en vols conèixer totes les dades, fes clic aquí.
ESPAI D'ADULTS CASTELLBISBAL
Si vols preparar-te per a les proves d'accés als cicles formatius de grau mitjà, grau superior, les proves d'accés a la universitat per majors de 25 anys, i la prova de graduat en educació secundària (GES), ho pots fer a l'Espai d'Adults de Castellbisbal. L'espai es troba ubicat a l'Institut Escola Les Vinyes, al carrer Major,109. 

La preinscripció es farà del 3 al 14 de setembre a l'escola els dies següents: dimarts, dimecres i dijous, de 16.30 a 18.30 hores. Prèviament a la preinscripció, i per tal d'escollir aquells estudis que més s'adapten a les teves possibilitats, has d'adreçar-te al Servei d'Orientació Jove, demanant cita prèvia al (93) 772 00 55 i (93) 772 36 99.

OCUPACIÓ
AJUTS PER A PERSONES EMPRENEDORES I TREBALLADORS AUTÒNOMS 
Aquest ajuts estan dirigits als joves, prèviament inscrits al programa de Garantia Juvenil, que s’hagin donat d'alta de manera ininterrompuda al règim de la Seguretat Social dels treballadors autònoms o mutualitat del col·legi professional des de l'1/10/2017 fins la data límit de sol·licitud: 15/10/2018. 
La quantia màxima d'aquesta subvenció és de 9.900,00 euros per la permanència durant 12 mesos ininterromputs d'alta al règim especial de la Seguretat Social dels treballadors autònoms (RETA), règim especial que correspongui o mutualitat del col·legi professional corresponent. Per a més informació fes clic aquí

MOBILITAT INTERNACIONAL
THE ART TO DESTROY BORDERS
Castellbisbal tindrà participació a l'intercanvi juvenil The art to destroy borders, que es farà del 27 d'agost al 3 de setembre. Aquest intercanvi està finançat pel programa Erasmus + i participen 30 joves d'Itàlia, Holanda, Bulgària, Grècia, França i Catalunya. El projecte gira entorn a com les diferencies culturals ens enriqueixen com a societats i es treballarà mitjançant les arts plàstiques, com la pintura i la escultura. Per a més informació fes clic aquí. 

CALAIX DE SASTRE
PARTICIPA AL CONCURS #BIBLIOESTIUREVISTES!
Aprofita l'estiu per llegir revistes en català i participa al concurs #BiblioEstiuRevistes. La persona que aconsegueixi més "m'agrada" fins al 30 d'agost amb la foto que publiqui a les xarxes socials Twitter, Facebook o Instagram, llegint una revista en català i amb l'etiqueta #biblioestiurevistes serà el guanyador/a d'una tauleta i una subscripció anual a l'iQuiosc, el portal de revistes en català de l'APPEC.  Feu clic aquí per conèixer més informació. 
ELS VOSTRES DRETS AERIS
En aquest enllaç podreu informar-vos sobre els vostres drets com a passatgers quan agafeu un avió (denegació d'embarcament o cancel·lació de vols, retards, drets d'assistència, pèrdua o deteriorament de l'equipatge...entre d'altres). Si no es compleixen no dubtis en reclamar! Recordeu que a Castellbisbal compteu amb la Oficina Municipal d'Informació al Consumidor (OMIC), ubicada a Can Margarit i demanant cita prèvia podreu rebre assessorament, informació, així com la recepció de reclamacions en temes de consum. Per a més informació feu clic aquí
Ajuntament de Castellbisbal
Jove.cat
Xanascat
Carnet Jove
Departament de Joventut C/ Major, 103. Tel. (93) 772 00 55. 08755 Castellbisbal
Si no vols tornar a rebre aquest butlletí només cal que ens ho facis saber. Fes un clic aquí

Informació sobre el tractament de dades de caràcter personal:
Responsable del tractament: Ajuntament de Castellbisbal, av. Pau Casals, 9 08755 Castellbisbal. Tel.937720225. Mes informació a l'espai web de l’Ajuntament de Castellbisbal http://www.castellbisbal.cat/seuelectronica/politica-de-privacitat/ i adreça electrònica: bustia@castellbisbal.cat.
 
Delegat de Protecció de Dades: s’informa que l’adreça electrònica de contacte amb el Delegat de protecció de dades de l’Ajuntament de Castellbisbal és delegatprotecciodades@castellbisbal.cat
 
Legitimació: Consentiment exprés de la persona interessada. En el cas de menors el consentiment exprés del pare/mare/tutor.
 
Destinataris: les dades es podran comunicar a altres departaments municipals amb la mateixa finalitat. Les dades no es comunicaran a tercers.
 
Drets de les persones interessades: podeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, supressió, oposició al tractament i sol·licitud de limitació, presentant un escrit adreçat a l’Ajuntament de Castellbisbal, av. Pau Casals, 9 de Castellbisbal, o mitjançant sol·licitud disponible a l'apartat de tràmits municipals . Heu d’indicar clarament a la vostra sol·licitud quin o quins drets exerciu.
 
Termini de conservació: mentre es mantingui la vigència de la finalitat.
 
Reclamació: Podeu presentar una reclamació davant l’autoritat de control www.agpd.es i/o www.apdcat.cat


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Departament de Joventut · Carrer Major, 103, Castellbisbal, España · Castellbisbal 08755

Email Marketing Powered by Mailchimp