Copy
Departament de Joventut. Ajuntament de Castellbisbal
View this email in your browser
Butlletí electrònic d'informació juvenil del Departament de Joventut, Ajuntament de Castellbisbal
 
Abril 2018/ Número 76
Facebook
Twitter
Instagram
YouTube

NOTICIES
ACTIVITATS D'ABRIL AL PUNT JOVE!
Vols conèixer totes les activitats programades per a aquest mes al Punt d'informació Juvenil? Apunta'n les dates, totes es faran al Punt Jove:

Xerrades i tallers: 
 • Parlem-ne sobre la violència, diferents tipus i la seva percepció: 9 d'abril, a les 18.00 hores
 • Taller de decoració d'ous de Pasqua: 4 d'abril, a les 18.00 hores
 • Restaurem el sofà del PIJ: 11 d'abril, a les 18.00 hores
 • Teatralització, a través del joc aprendrem teatre: 18 d'abril, a les 18.00 hores
 • Parkour, introducció als passos bàsics: 25 d'abril, a les 18.00 hores
Un xic de tot: 
 • Taller de ping pong, partides a 11 punts obertes per practicar i millorar la tècnica: 3, 17 i 26 d'abril, a les 18.00 hores. 
 • Nit de Karaoke, vine a cantar amb els teus amics! 6 d'abril, a les 21.00 hores. 
 • Tarda de jocs de taula: 12 d'abril, a les 18.00 hores
 • Triangular de futbol: 20 d'abril, a les 18.00 hores (inscripcions al PIJ)
 • Especial Sant Jordi, decoració del PIJ: 23 d'abril, a les 18.00 hores
 
Per a més informació us podeu adreçar al mateix Punt d'informació Juvenil (Els Costals), de dilluns a divendres, de 17.00 a 21.00 hores.
PLA LOCAL DE JOVENTUT: TROBADA JOVE!
En marxa el nou Pla Local de Joventut 2019-2022, document on es marcaran totes les accions que en matèria de joventut es duran a terme a Castellbisbal en els propers quatre anys.

Per poder obtenir totes les dades i conèixer la vostra realitat, és imprescindible comptar amb vosaltres. Volem escoltar-te, conèixer quines són les coses que t’interessen, les teves inquietuds i necessitats.

Si tens entre 12 i 29 anys i tens coses a dir. Si creus que hi ha coses interessants que no es fan al municipi i tens propostes de millora... Ara és el moment!

Us esperem, el proper 11 d'abril, a l'Espai Jove d'Els Costals. Es faran dos grups: 
- Per a joves de 14 a 18 anys a les 18.00 hores
- Per a joves de 19 a 29 anys a les 20.00 hores

Si esteu interessats a assistir-hi, cal que ens ho feu saber abans del 6 d'abril enviant-nos un correu a:  joventut@castellbisbal.cat indicant-hi noms, cognoms i edat.
CURS DE TEATRE PER A JOVES
Obertes les inscripcions al curs de teatre per a joves; es farà els dimarts de 16.00 a 18.00 hores, des del 24 d'abril fins al 26 de juny. Si vols endinsar-te en el món del teatre mitjançant jocs i exercicis, reserva la teva plaça ja que són limitades. Inscripcions fins al 13 d'abril al PIJ. Curs gratuït per a joves amb carnet CBJOVE. 
ENTREGA DE BEQUES ALS MILLORS TREBALLS DE RECERCA
El proper dijous 19 d'abril, a les 18.00 hores, a la sala d'actes de l'Ajuntament, tindrà lloc l'entrega de les beques als millors treballs de recerca. Beques a les quals s'han presentat alumnes de segon de batxillerat de l'Institut Castellbisbal. Molta sort a tots i totes!
(Foto corresponent a l'acte de l'any 2017)
CONCERT JOVE: JOAN GARRIGA & GALÀCTIC MARIATXIS
Joan Garriga, líder del grup Dusminguet, banda de la Garriga pionera en la barreja de ritmes i gèneres, i que des del 2005 és el creador de les cançons, la veu, l’acordionista i ànima de La Troba Kung-Fú, arriba a Castellbisbal, el proper divendres 27 d'abril, a les 22.30 hores a la Plaça de l'Església. Gaudeix de la seva música en viu i en directe! 

EDUCACIÓ
DATES PREINSCRIPCIONS CURS 2018/2019 
Pots presentar la teva sol·licitud a:
 • Ensenyaments professionals de música i dansa: del 4 al 16 d'abril
 • Ensenyaments obligatoris: del 13 al 24 d'abril
Recorda que la preinscripció és el procés d'admissió de l'alumne als centres educatius. Aquest procés inclou un període de preinscripció i un altre de matriculació. Fes clic aquí i coneix-ne tota la informació: calendari complert, documentació, taxes, exempcions..., entre d'altres. Estigues atent!
NOUS CICLES PER AL CURS 2018/2019
Coneixes els cicles que han sortit nous per aquest proper curs? I d'aquells que substitueixen cicles anteriors? Fes clic en cada cicle i informa-te'n: 

Els cicles nous són els següents: 
Cicles que substitueixen a cicles anteriors: 
SERVEI D'ORIENTACIÓ I SUPORT ALS ESTUDIANTS
El Servei d'Orientació és un espai adreçat a assessorar els joves que es troben en un procés de presa de decisions respecte al seu futur educatiu. Pots demanar la teva cita presencialment a l'OAC de Can Margarit o als telèfons (93) 772 00 55 i (93) 772 36 99. L'espai d'orientació és dimecres i dijous, de 8.00 a 14.00 hores. Recordem que és un servei dirigit a joves i gratuït. 

OCUPACIÓ
CURSOS DEL CENTRE DE FORMACIÓ PROFESSIONAL D'AUTOMOCIÓ
Encara queden places disponibles per als cursos que s'imparteixen al Centre de Formació Professional d'Automoció: cursos de certificats de professionalitat, de catàleg i de disseny propi. La formació està adreçada a persones més grans de 16 anys en situació d'atur i inscrites al SOC i per a persones treballadores que volen ampliar els seus coneixements.
Podeu consultar els cursos del CFPA al cercador de cursos del web del SOC o directament aquí. Per a més informació i inscripcions cal dirigir-se al Centre de Formació Professional d'automoció o a través de l'adreça de correu electrònic: cfpacmartorell@gencat.cat.

MOBILITAT INTERNACIONAL
PREINSCRIPCIONS ALS CAMPS DE TREBALL
El període per preinscriure's als programes de camps de treball a Catalunya per a joves catalans, camps de treball a Catalunya d'intercanvi amb la resta de l'Estat, així com per a la oferta de places de camps de treball a d'altres comunitats autònomes, és del 9 d'abril (a partir de les 12.00 hores) al 17 d'abril (fins a les 12.00 hores del migdia). Per fer la teva sol·licitud fes clic aquí

CALAIX DE SASTRE
BEQUES CARNET JOVE
Obert el termini per sol·licitar les beques del Carnet Jove. Aquest any a més, s'han creat dues beques Connecta't, una per al món de l'esport i l'altra per a la realització audiovisual. Les beques estan adreçades a joves de 16 a 31 anys, i promouen l'accés de joves al món professional en àmbits com la comunicació, la cultura, l'acció social i l'esport.
Pots trobar beques de disseny, lletres, ràdio col·laborant amb programes de l'emissora Flaix FM, còmic, fotografia, caracterització, vestuari fent pràctiques a TV3, entre d'altres. Si vols consultar totes les beques, les pràctiques i com optar a cadascuna d'elles fes clic aquí
TORNA L'ESTIU ÉS TEU!
Aquest programa és una proposta de l'Agència Catalana de la Joventut (ACJ), que s'adreça als nois i noies de 5 a 16 anys amb l'objectiu que es diverteixin aprenent durant les seves vacances als diferents albergs socials de Catalunya. Existeixen diferents temàtiques que pots escollir i 140 torns en 20 albergs repartits per tot el territori. Les temàtiques que pots escollir són les següents: idiomes, esportives, artístiques, noves tecnologies i natura. Inscripcions a partir del 10 d'abril a les 12.00 hores. Si vols tenir més informació sobre les colònies i estades fes clic aquí
Ajuntament de Castellbisbal
Jove.cat
Xanascat
Carnet Jove
Departament de Joventut C/ Major, 103. Tel. (93) 772 00 55. 08755 Castellbisbal
Si no vols tornar a rebre aquest butlletí només cal que ens ho facis saber. Fes un clic aquí
De conformitat amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, quedeu informats que les vostres dades de caràcter personal formaran part del fitxer automatitzat Usuaris Serveis Municipals del que és responsable l’Ajuntament de Castellbisbal. Així mateix, al facilitar les dades sol·licitades, doneu el vostre consentiment per a poder portar a terme el tractament de les dades personals per a les següents finalitats: Enviament d’informacions de caràcter juvenil generades per l’Ajuntament de Castellbisbal. De la mateixa manera, us informem que podeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició dirigint-vos per correu electrònic lopd@castellbisbal.cat o bé a l’Oficina Atenció al Ciutadà de l’AJUNTAMENT DE CASTELLBISBAL, a l’Av. Pau Casals, 9, 08755 – BARCELONA.
No imprimiu si no és necessari. Protegim el Medi Ambient.


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Departament de Joventut · Carrer Major, 103, Castellbisbal, España · Castellbisbal 08755

Email Marketing Powered by Mailchimp