Copy
Departament de Joventut. Ajuntament de Castellbisbal
View this email in your browser
Butlletí electrònic d'informació juvenil del Departament de Joventut, Ajuntament de Castellbisbal
 
Agost 2019 / Número 91
Facebook
Twitter
Instagram
YouTube

NOTICIES
FESTA MAJOR DE L'AIGUA I LA LLUM 2019
Ja arribat la esperada Festa Major d'Estiu, que enguany serà del 16 al 20 d'agost, punxa aquí per veure la programació completa i segueix les nostres xarxes socials!
PUNT LILA DE FESTA MAJOR 2019

Del 16 al 19 d'agost

Per atendre les demandes d'informació i d'atenció davant les possibles agressions sexuals, LGTBI-fòbia i comportaments sexistes. El trobareu a:

Parc Folch i Torres

  • 16 d'agost, de 23.45 a 5.00 h
  • 18 d'agost, de 00.00 a 5.30 hores
  • 19 d'agost, de 00.00 a 5.30 hores

Plaça de l'Església

  • 17 d'agost, de 00.00 a 4.00 hores (a partir de les 4.00 hores, al Punt Lila serà itinerant seguint el recorregut del Tractor)

Telefon d'atenció del Punt Lila durant l'horari de funcioament: 617 560 270

BEQUES AL MILLOR EXPEDIENT DE BATXILLERAT
Ja és oberta la convocatòria als millors expedients de batxillerat! Fins al 27 de setembre a les 14.00 hores! Tots aquells alumnes empadronats a Castellbisbal en data del 31 de desembre del 2017, havent cursat 2n de batxillerat en qualsevol centre públic, concertat o privat, i que tinguin una nota mitjana igual o superior al 8,5 podran optar a una de les tres beques.
Trobareu tota la informació aquí
TALLER DE CAL·LISTÈNIA
El dia 13 de setembre, de 18.00 h a 20.00 h, és dura a terme un taller de cal·listènia! Les inscripcions obriran el dia 2 de setembre al Punt d'Informació Jove els dies d'atenció al public que recordem que són els dilluns, dimarts i dimecres. 
CAVALCADA DE REIS 2020
Vols participar en la Cavalcada de Reis 2020? Tant sols t'hi has d'apuntar, les inscripcions estàn obertes fins al 15 de setembre, a més, és gratuït. Per poder participar s'ha de ser major de 12 i pots participar ajudant en l'organització (vestuari, maquillatge, elements, ...) o bé formant-ne part. 
Més informació aquí.
PUNT JOVE
El Punt Jove romandrà tancat per vacances durant el mes d'agost. Obrirà de nou les seves portes el dia 2 de setembre, en horari d'estiu, de 18.00 a 21.00 h. 
Et falta vocabulari quan parles en català? T’encalles quan vols expressar-te?
Ara pots millorar molt el teu nivell de català oral! Inscriu-te al curs Elemental, que es farà els dilluns i els dimecres de 19.00 a 21.00 hores a l’IE Les Vinyes. (Inici curs: 30 de setembre)
 
Per a més informació d’aquest curs i d’altres, a partir del 2 de setembre, pots:
 
  • Escriure’ns a castellbisbal@cpnl.cat.
  • Trucar-nos al 93 772 38 80.
  • Anar al matí a l’Ajuntament, a l’Oficina de Català.

PRESSUPOSTOS PARTICIPATIUS
FESTA PERQUÈ SÍ
El dia 6 de setembre al Casal Cultural  i Recreatiu es farà la Festa Perquè Sí, proposta guanyadora en els Pressupostos Participatius. L'horari serà de 23.00 h a 04.30 h i per a majors de 16 anys. Recordeu portar la documentació per a poder entrar! 
Ajuntament de Castellbisbal
Jove.cat
Xanascat
Carnet Jove
Departament de Joventut C/ Major, 103. Tel. (93) 772 00 55. 08755 Castellbisbal
Si no vols tornar a rebre aquest butlletí només cal que ens ho facis saber. Fes un clic aquí

Informació sobre el tractament de les vostres dades personals:
El responsable del tractament de les vostres dades de caràcter personal és l’Ajuntament de Castellbisbal amb la finalitat de disposar de les dades personals mínimes necessàries (entre d'altres: nom i cognoms, adreces personals i números de contacte) que permetin l’assentament de la sol·licitud al fitxer automatitzat d’Usuaris Serveis Municipals i la seva gestió administrativa per part del servei municipal corresponent, així com la seva conservació en arxiu públic i doneu el vostre consentiment per a poder portar a terme el tractament de les dades personals per a les següents finalitats: Enviament d’informacions de caràcter juvenil generades per l’Ajuntament de Castellbisbal. Es pot consultar la informació completa a l'Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament de Castellbisbal i a la Seu electrònica: https://www.castellbisbal.cat/seu-electronica/normativa-municipal/3354-proteccio-de-dades/ .

 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Departament de Joventut · Carrer Major, 103, Castellbisbal, España · Castellbisbal 08755

Email Marketing Powered by Mailchimp