Copy
Departament de Joventut. Ajuntament de Castellbisbal
View this email in your browser
Butlletí electrònic d'informació juvenil del Departament de Joventut, de l'Ajuntament de Castellbisbal
 
Juliol 2014 / Número 38
Facebook
Twitter
Instagram
YouTube

NOTICIES
ESTIU JOVE
L'estiu ja esta aquí i, amb ell, "l'Estiu Jove", tot un ventall d'activitats per gaudir de les vacances fent tallers d'oci i lleure!. Activitats de Dj, de teatre, de cinema, d'alemany, d'anglès, de zumba, de dansa del ventre, etc. També podreu gaudir un any més de la Lan Party, la nit remullada, el cinema a la fresca, i com a novetat una nit d'skate. 
Ja t'hi has apuntat? No ho deixis córrer ja que els tallers comencen a partir de l'1 de juliol i les places són limitades! Descarrega't la teva butlleta d'inscripció!

 

 
ÚLTIMS DIES DE L'EXPOSICIÓ ÈTICA ETÍLICA
Fins al 30 de juny podràs veure l'exposició 'Ètica Etílica" que es troba instal·lada al nou Espai Jove d'Els Costals. 
Es tracta d'una exposició sobre l'ús de l'alcohol, fent referència a conductes de consum arriscat o aquelles que generen perjudici vers els altres, adaptada en estil i llenguatge a la població juvenil. 
Amb aquesta exposició es pretén sensibilitzar els joves sobre els aspectes de risc relacionats amb el consum d'alcohol i fomentar un consum responsable. 
JA TENS EL NOU CARNET CBJOVE?
L'àrea de Joventut acaba de posar en marxa el Carnet Jove de Castellbisbal, una iniciativa a la qual podeu accedir els joves que tingueu entre 12 i 29 anys. Els qui disposin del carnet gaudiran de descomptes i avantatges en diferents serveis municipals. Podreu conèixer totes les novetats a través de la plana web de l'ajuntament de Castellbisbal i a les nostres xarxes socials.
 
BEQUES ALS MILLORS EXPEDIENTS DE BATXILLERAT
A partir de l'1 de juliol s'obre el període de presentació de sol·licituds a les "beques als millors expedients de batxillerat" que per primer cop convoca l'àrea de Joventut.
Aquestes beques estan adreçades a ajudar als i les joves per a que continuïn amb els seus estudis superiors. Podeu consultar les bases fent clic aquí. 
BEQUES JOVES PER CANVIAR EL MÓN
A partir de l'1 de juliol s'obre el període de presentació de sol·licituds a les "beques joves per canviar el món" que convoca l'àrea de Joventut.
Aquestes beques subvencionen part de les despeses de desplaçaments vinculats a un projecte solidari d'alguna ONG en que participen els joves de Castellbisbal. Si vols saber més informació de les beques fes clic aquí
 

EDUCACIÓ
PREINSCRIPCIONS CURSOS DE FORMACIÓ ESPECÍFICA PER A L'ACCÉS ALS CICLES DE GRAU MITJÀ O SUPERIOR
Del 7 a l'11 de juliol es podrà fer la preinscripció als cursos de formació específica per a l'accés als cicles de grau mitjà o superior, centres que no siguin aules i escoles d'adults. 
Per poder saber tota la documentació que has de portar, centres que fan aquests cursos i requisits per poder-hi accedir, fes clic aquí. 

TREBALL
CURSOS ORGANITZATS PER LA BORSA DE TREBALL
Des de la borsa de treball s'han programat tres cursos per persones en situació d'atur. Si hi esteu interessats adreceu-vos a la Borsa de Treball (edifici de l’Ajuntament. Av. Pau Casals 9). Els cursos són els següents:
- Curs operari logístic de magatzem. Inici: 7 de Juliol.
- Curs de Control d’accesos. Inici: el 10 de Juliol
- Curs d’atenció sociosanitària a persones dependents. Inici: 15 de setembre
Per a més informació fes clic aquí.

VACANCES I ESTADES
DEL COLL D'ESTENALLES AL MONTCAU I ELS ÒBITS
El punt d'inici és al coll d'Estenalles, on s'arriba per la carretera BV-1221 que va de Terrassa a Talamanca i Navarcles. Es pot aparcar el cotxe al costat del Centre d'Interpretació del Parc Natural, que cal visitar. Hi ha un servei d'autobusos des de Terrassa que hi arriba els caps de setmana. Es comença a caminar per la pista asfaltada que puja...clic aquí per llegir-ne més.

 


CALAIX DE SASTRE
ESCOLA D'ESTIU DEL VOLUNTARIAT
Ets voluntari/ària? Has liderat o participes en algun projecte de voluntariat durant l'any? Arriba l'estiu i a l'escola d'estiu del voluntariat hi pots trobar una oferta formativa molt variada: 30 cursos presencials intensius, 4 cursos en línia, 7 cursos del PFVC, 12 tallers i 2 seminaris internacionals en línia (en anglès). Aquests cursos s'adrecen a persones voluntàries (cal ser major d'edat) i a dirigents associatius o d'entitats sense ànim de lucre. Les formacions són entre el 2 de juliol i el 27 de setembre. Vols saber-ne més? Fes clic aquí.
 
 www.jove.cat  26/06/2014
Ajuntament de Castellbisbal
Jove.cat
Xanascat
Carnet Jove
Departament de Joventut C/ Major, 103. Tel. (93) 772 00 55. 08755 Castellbisbal
PIJ Castellbisbal Els Costals. Av. Pau Casals, 16. Tel. (93) 772 11 17. 08755 Castellbisbal
Si no vols tornar a rebre aquest butlletí només cal que ens ho facis saber. Fes un clic aquí
De conformitat amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, quedeu informats que les vostres dades de caràcter personal formaran part del fitxer automatitzat Usuaris Serveis Municipals del que és responsable l’Ajuntament de Castellbisbal. Així mateix, al facilitar les dades sol·licitades, doneu el vostre consentiment per a poder portar a terme el tractament de les dades personals per a les següents finalitats: Enviament d’informacions de caràcter juvenil generades per l’Ajuntament de Castellbisbal. De la mateixa manera, us informem que podeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició dirigint-vos per correu electrònic lopd@castellbisbal.cat o bé a l’Oficina Atenció al Ciutadà de l’AJUNTAMENT DE CASTELLBISBAL, a l’Av. Pau Casals, 9, 08755 – BARCELONA.
No imprimiu si no és necessari. Protegim el Medi Ambient.