Copy
Departament de Joventut. Ajuntament de Castellbisbal
View this email in your browser
Butlletí electrònic d'informació juvenil del Departament de Joventut, Ajuntament de Castellbisbal
 
Juliol 2019 / Número 90
Facebook
Twitter
Instagram
YouTube

NOTICIES
ESTIU JOVE'19

Arribat el juliol, ja han començat gran part dels tallers i cursos de l'Estiu Jove; si no t'has apuntat a cap encara pots apuntar-t'hi però... Corre! Les places són límitades!
Curs dinamitzador esportiu
Si vols ser monitor d'activitats esportives estas de sort! Durant el mes de juliol es farà a Castellbisbal el curs de monitor d'activitats de dinamitzador en l'ámbit esportiu. Consta de tres blocs i el cost total del curs és de 85 € (el cost real és de 170 però l'Ajuntament en subvenciona la meitat). Per a més informació escriu a joventut@castellbisbal.cat .
 
LAN PARTY
Torna la Lan Party de Castellbisbal! Dissabte, 13 de juliol, des de les 9.00 hores fins al diumenge 14 de juliol, a les 19.00 hores, a la sala d'exposicions d'Els Costals.
Aquest any, a més, podras disfrutar de les consoles retro de l'Associació Retromanicas i la seva amplia gama de jocs, i també amb eI taller d'artesania de jocs per ordinadors MSX a carrec de Zestiu80 . 
 Les entrades tenen un preu de 3€ i, si disposes del carnet CBJOVE, 1,5€. Encara t'hi pots inscriure, les inscripcions i tota la informació relacionada la trobaràs aquí .
Beques al millor expedient de batxillerat
Ja és oberta la convocatòria als millors expedients de batxillerat! Fins al 27 de setembre a les 14.00 hores! Tots aquells alumnes empadronats a Castellbisbal en data del 31 de desembre del 2017, havent cursat 2n de batxillerat en qualsevol centre públic, concertat o privat, i que tinguin una nota mitjana igual o superior al 8,5 podran optar a una de les tres beques.
Trobareu tota la informació aquí

 

PRESSUPOSTOS PARTICIPATIUS
Trobada d'Art Jove 
El dia 20 de juliol de 10.00 a 22.00 h, a la Sala d'Actes de l'Ajuntament i al pati Adjutori Segarra, es durà a terme la primera trobada i exposició d'art de joves de Castellbisbal. Aquesta activitat va ser proposada en els Pressupostos Participatius i n'ha estat guanayadora. 
Ajuntament de Castellbisbal
Jove.cat
Xanascat
Carnet Jove
Departament de Joventut C/ Major, 103. Tel. (93) 772 00 55. 08755 Castellbisbal
Si no vols tornar a rebre aquest butlletí només cal que ens ho facis saber. Fes un clic aquí

Informació sobre el tractament de les vostres dades personals:
El responsable del tractament de les vostres dades de caràcter personal és l’Ajuntament de Castellbisbal amb la finalitat de disposar de les dades personals mínimes necessàries (entre d'altres: nom i cognoms, adreces personals i números de contacte) que permetin l’assentament de la sol·licitud al fitxer automatitzat d’Usuaris Serveis Municipals i la seva gestió administrativa per part del servei municipal corresponent, així com la seva conservació en arxiu públic i doneu el vostre consentiment per a poder portar a terme el tractament de les dades personals per a les següents finalitats: Enviament d’informacions de caràcter juvenil generades per l’Ajuntament de Castellbisbal. Es pot consultar la informació completa a l'Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament de Castellbisbal i a la Seu electrònica: https://www.castellbisbal.cat/seu-electronica/normativa-municipal/3354-proteccio-de-dades/ .

 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Departament de Joventut · Carrer Major, 103, Castellbisbal, España · Castellbisbal 08755

Email Marketing Powered by Mailchimp