Copy
Departament de Joventut. Ajuntament de Castellbisbal
View this email in your browser
Butlletí electrònic d'informació juvenil del Departament de Joventut, de l'Ajuntament de Castellbisbal
 
Desembre 2014 / Número 41
Facebook
Twitter
Instagram
YouTube

NOTICIES JOVENTUT
TALLER D'EMBOLICAR REGALS ORIGINALS
El proper 18 de desembre, de 17 a 18.30 hores, al Punt d'informació Juvenil (Els Costals), es durà a terme aquesta activitat. Un taller original per aprendre a embolicar regals de Nadal d'una forma fàcil i divertida, aprofitant molts complements que podem trobar per casa. Una bona manera d'estalviar i aconseguir embolcalls amb molta personalitat.
Fes-ne la inscripció abans de l'11 de desembre, al Punt d'informació Juvenil.
CINEMA JOVE AMB SESSIÓ DOBLE!
El divendres 19 de desembre a l'auditori d'Els Costals es farà el Cinema Jove d'hivern, amb sessió doble! A les 20 .00 hores es projectarà la pel·lícula "Niños grandes 2", i a les 22.00 hores "Infiltrados en clase". Recordeu que cal portar el vostre carnet CBJOVE! 
FESTA DE CAP D'ANY
A partir de la 1.00 de la matinada us esperem per celebrar, un any més, la gran festa de cap d'any 2015 al Casal cultural i Recreatiu.  
La venda d'entrada anticipada tindrà lloc al Punt d'informació els dies següents: 
- Dies exclusius per als joves amb carnet CBJOVE: 12 i 15 de desembre de 16.00 a 19.00 hores. 
- Obertura venda general: 19, 22, 23, 29 i 30 de desembre (de 9.00 a 13.00 i de 16.00 a 19.00 hores), i els dies 24 i 31 de desembre (de 9.00 a 13.00 hores).
Més informació, a les nostres
xarxes socials
JA TENS EL NOU CARNET CBJOVE?
Encara no teniu el carnet jove de Castellbisbal? L'Àrea de Joventut va posar en marxa, a principis d'estiu, el Carnet Jove de Castellbisbal, destinat als joves que tingueu entre 12 i 29 anys. Els qui disposin del carnet gaudiran de descomptes i avantatges en diferents serveis municipals. Podreu conèixer-ne totes les novetats a través de la plana web de l'ajuntament de Castellbisbal i a les nostres xarxes socials.
 

OCUPACIÓ
CURSOS BORSA DE TREBALL DE CASTELLBISBAL
A la Borsa de Treball de l'Ajuntament de Castellbisbal disposen de cursos de formació ocupacional adreçats a persones que estan en situació d'atur. El 12 de gener s'iniciarà el Curs d'administratiu de comptabilitat. Si vols informar-te'n, assisteix a la sessió inaugural, que tindrà lloc el 15 de desembre. 
Per a més informació, t'hi pots posar en contacte a través del (93) 772 38 78 o del correu: borsatreball@castellbisbal.cat
PROGRAMA SEFED
Coneixes el programa SEFED? Saps que aquesta edició, que començarà al gener, està adreçada per a menors de 24 anys? Aquest programa de formació ocupacional, té com a objectiu capacitar persones en totes les competències necessàries per poder treballar en el sector administratiu. Per a més informació us podeu adreçar al SIOL de Rubí (antic IMPES) o podeu demanar cita amb la Mercè Comellas (servei d'orientació transició escola i treball) al telèfon (93) 772 00 55 o al (93) 772 36 99.

VACANCES I ESTADES
GUIES USE-IT!
Aquest projecte posa en marxa una sèrie de guies per fomentar el turisme juvenil responsable i respectuós amb els costums locals, ideada per quatre noies catalanes i dirigida a joves. Està adreçada a persones que volen conèixer el lloc on viatgen tal i com el viuen els autòctons. Fes
clic aquí per començar la teva recerca! 
ASCENSIÓ AL PUIG ORIOL
Us deixem informació fent clic aquí, sobre una de les rutes a peu que es poden fer a la comarca de l'Osona, durant la qual podreu gaudir del castell medieval de Sant Martí de Centelles, situat en entorn natural i plenament mediterrani al principi, amb domini de l'alzinar, per deixar pas al roure i a les prades de pastura a mesura que es puja. 

CALAIX DE SASTRE
MEDIAKIDS, NOVA APP PER POTENCIAR EL TEU CIBERACTIVISME
Els adolescents, els joves i els nens són els principals consumidors multimèdia, utilitzen diferents canals, però sobretot el que més utilitzen es l'Internet. Per aquest motiu s'ha creat una aplicació mòbil que permet, de forma directa i fàcil, denunciar qualsevol contingut multimèdia que sigui “inapropiat, il·legal o potencialment lesiu per als drets i els interessos dels menors”. Consulta com funciona fent clic aquí.
Ajuntament de Castellbisbal
Jove.cat
Xanascat
Carnet Jove
Departament de Joventut C/ Major, 103. Tel. (93) 772 00 55. 08755 Castellbisbal
PIJ Castellbisbal Els Costals. Av. Pau Casals, 16. Tel. (93) 772 11 17. 08755 Castellbisbal
Si no vols tornar a rebre aquest butlletí només cal que ens ho facis saber. Fes un clic aquí
De conformitat amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, quedeu informats que les vostres dades de caràcter personal formaran part del fitxer automatitzat Usuaris Serveis Municipals del que és responsable l’Ajuntament de Castellbisbal. Així mateix, al facilitar les dades sol·licitades, doneu el vostre consentiment per a poder portar a terme el tractament de les dades personals per a les següents finalitats: Enviament d’informacions de caràcter juvenil generades per l’Ajuntament de Castellbisbal. De la mateixa manera, us informem que podeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició dirigint-vos per correu electrònic lopd@castellbisbal.cat o bé a l’Oficina Atenció al Ciutadà de l’AJUNTAMENT DE CASTELLBISBAL, a l’Av. Pau Casals, 9, 08755 – BARCELONA.
No imprimiu si no és necessari. Protegim el Medi Ambient.