Copy
Departament de Joventut. Ajuntament de Castellbisbal
View this email in your browser
Butlletí electrònic d'informació juvenil del Departament de Joventut, Ajuntament de Castellbisbal
 
Març 2017/ Número 63
Facebook
Twitter
Instagram
YouTube

NOTICIES
CURS DE PREMONITOR/A DE LLEURE
Arriba la 3a edició del Curs de premonitor/a d'activitats d'educació en el lleure. Si tens entre 15 i 17 anys i vols obtenir la teva certificació de premonitor, inscriu-te al curs. 
Es farà en horari intensiu de Setmana Santa, del 10 al 13 d'abril, de 9.00 a 14.00 hores. Les inscripcions són del 13 al 24 de març a l'OAC de Can Margarit.
Si teniu el carnet CBJOVE el curs és gratuït. Recordeu que les places són limitades!
BEQUES ALS MILLORS TREBALLS DE RECERCA
Si estàs estudiant a l’Institut Castellbisbal, has elaborat el treball de recerca a 2n de Batxillerat i el tens aprovat, pots presentar-te a les beques als millors treballs de recerca. N'hi ha tres categories, cadascuna de les quals té assignat un import econòmic. Si hi vols presentar la teva sol·licitud, consulta'n les bases ja que ben aviat s'obrirà la convocatòria. 
 
JORNADES PER LA IGUALTAT
La Regidoria d’Igualtat us convida a participar en les activitats i actes que es realitzaran properament, amb motiu del Dia Internacional de la Dona, 8 de març. Actuem plegats, posem fre a moltes desigualtats i discriminacions que encara ara, en ple segle XXI, no ens permeten parlar d’igualtat real, efectiva, de dones i homes en societat. Consulteu totes les activitats fent clic aquí.
 
 

EDUCACIÓ
DATES PREINSCRIPCIÓ
Saps que ja estan publicades les dates previstes per a la preinscripció del curs 2017-2018? Recorda que la preinscripció és el procés d'admissió de l'alumne als centres educatius. Aquest procés comprèn un període de preinscripció i un altre de matriculació. Si vols conèixer les dates fes clic aquí.
SALÓ DE L'ENSENYAMENT
Al Saló de l'Ensenyament podràs informar-te de tota la proposta d'estudis: batxillerat, graus universitaris,estudis superiors, complementaris, de formació professional, art i idiomes. Aquest any es realitzarà del 22 al 26 de març al Recinte Firal de Montjuïc. Si vols preparar-te'n la visita, en aquest enllaç disposes de tota la informació i guia del saló. 
AJUTS PER A ESTUDIANTS UNIVERSITARIS
Si estàs cursant una carrera universitària, pots sol·licitar el teu ajut per a estudiants universitaris de centres adscrits (ACA). L'objectiu dels ajuts és compensar parcialment l'estudiant dels costos de matricula d'estudis oficials. Consulta aquí si estàs estudiant en algun dels centres adscrits per obtenir el teu ajut. Tens fins el 28 de març per presentar-hi la teva sol·licitud. 

MOBILITAT INTERNACIONAL
NOUS PREUS CARNETS D'ALBERGUISTA I INTERNACIONALS
El dia 1 de març entraven en vigor els nous preus dels carnets d'alberguista. Hi ha una rebaixa important en algunes modalitats de carnets. A més, s'ha revisat els preus dels carnets internacionals, que tenien un preu superior pel canvi d'IVA que va haver-hi fa uns anys. Si vols més informació del carnets d'alberguista fes clic aquí.  I dels carnets internacionals fes clic aquí

CALAIX DE SASTRE
VOLUNTARIAT PER LA LLENGUA 
Necessites fer pràctiques de català parlat? Inscriu-te com a aprenent al programa!
Disposes d’una hora a la setmana durant 10 setmanes per donar conversa en català a persones del poble que ho necessiten? Inscriu-te com a voluntari al programa!
Contacta amb castellbisbal@cpnl.cat durant tot el mes de març.
 
JOVES I MOBILITAT
Com ens movem avui? Com ens mourem en el futur? Com hauríem de moure'ns millor? Si tens entre 13 i 17 anys i estàs estudiant en un centre educatiu, participa en la 10a edició del concurs "Joves i Mobilitat". Participa-hi amb un article d'opinió, anunci gràfic o un vídeo-relat reflexionant sobre la mobilitat i el medi ambient. Informa-te'n fent clic aquí
Ajuntament de Castellbisbal
Jove.cat
Xanascat
Carnet Jove
Departament de Joventut C/ Major, 103. Tel. (93) 772 00 55. 08755 Castellbisbal
Si no vols tornar a rebre aquest butlletí només cal que ens ho facis saber. Fes un clic aquí
De conformitat amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, quedeu informats que les vostres dades de caràcter personal formaran part del fitxer automatitzat Usuaris Serveis Municipals del que és responsable l’Ajuntament de Castellbisbal. Així mateix, al facilitar les dades sol·licitades, doneu el vostre consentiment per a poder portar a terme el tractament de les dades personals per a les següents finalitats: Enviament d’informacions de caràcter juvenil generades per l’Ajuntament de Castellbisbal. De la mateixa manera, us informem que podeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició dirigint-vos per correu electrònic lopd@castellbisbal.cat o bé a l’Oficina Atenció al Ciutadà de l’AJUNTAMENT DE CASTELLBISBAL, a l’Av. Pau Casals, 9, 08755 – BARCELONA.
No imprimiu si no és necessari. Protegim el Medi Ambient.


This email was sent to sandra.pedrals@castellbisbal.cat
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Departament de Joventut · Carrer Major, 103, Castellbisbal, España · Castellbisbal 08755

Email Marketing Powered by Mailchimp