Copy
Departament de Joventut. Ajuntament de Castellbisbal
View this email in your browser
Butlletí electrònic d'informació juvenil del Departament de Joventut, Ajuntament de Castellbisbal
 
Juny 2018/ Número 77
Facebook
Twitter
Instagram
YouTube

NOTICIES
ACTIVITATS DE JUNY AL PUNT JOVE!
Vols conèixer totes les activitats programades per aquest mes al Punt d'informació Juvenil? Apunta'n les dates:
  • Parlem-ne...sobre el conflicte: 4 de juny, a les 18.00 hores
  • Taller de màscares de guix: 6 i 20 de juny, a les 18.00 hores
  • Tarda de Just dance: 7 de juny, a les 18.00 hores
  • Parlem-ne...sobre la guerra: 11 de juny, a les 18.00 hores
  • Taller broquetes de fruita amb xocolata: 13 de juny, a les 18.00 hores
  • Parlem-ne...sobre la pau: 18 de juny, a les 18.00 hores
  • Taller de twerk: 21 de juny, a les 19.00 hores
  • Teatre de l'oprimit: 25 de juny, a les 18.00 hores
  • Taller de berenar saludable: 27 de juny, a les 18.00 hores
Per a més informació us podeu adreçar al mateix Punt d'informació Juvenil (Els Costals), de dilluns a divendres, de 17.00 a 21.00 hores.
INSCRIPCIONS OBERTES: 7a LAN PARTY 
Prepara't perquè...Torna la Lan Party de Castellbisbal! Dissabte, 14 de juliol, des de les 9.00 hores, fins diumenge, 15 de juliol, a les 19.00 hores, a la sala d'exposicions d'Els Costals.
Aquest any, a més, podràs gaudir de tallers de realitat virtual i de robòtica. Les entrades tenen un preu de 3€ i si disposes del carnet CBJOVE 1,5€.
Ja pots fer-ne la inscripció fent clic aquí. Recorda que les places són limitades!


 
ESTIU JOVE 2018
A partir del 6 de juny pots apuntar-te als tallers de la nova programació d'activitats per a joves. N’hi ha de tota mena i per a tots els gustos: tallers per aprendre idiomes, tallers per endinsar-vos en el món de l’espectacle, tallers creatius... I activitats d’oci nocturn que, de ben segur, us refrescaran les nits de l’estiu! Rebreu el llibret d'activitats properament a la vostra bústia. Estigueu atents a les nostres xarxes socials ja que n'anirem informant! 

EDUCACIÓ
DATES PREINSCRIPCIONS CURS 2018/2019 
Dates importants sobre les preinscripcions a diferents estudis: 
Fes clic aquí i coneix-ne tota la informació: calendari complert, documentació, taxes, exempcions..., entre d'altres. Estigues atent!
PREMIS EXTRAORDINARIS DE BATXILLERAT
Si has cursat i superat els dos cursos de batxillerat i els has finalitzat en el curs que es convoquen les proves, amb una nota mitjana de tot el batxillerat igual o superior a 8.75, pots presentar-te als premis extraordinaris de batxillerat. Aquest premis, creats l'any 1999, constitueixen el reconeixement oficial dels mèrits dels alumnes que demostren una preparació especial en aquests ensenyaments. Els alumnes que rebin aquest premi poden optar al Premi Nacional de Batxillerat. Fes clic aquí per conèixer-ne tota la informació. 

OCUPACIÓ
CURS OPERARI/ÀRIA DE PONT GRUA
La Borsa de Treball de l'Ajuntament de Castellbisbal organitza aquest curs subvencionat en un 90% per a persones a l'atur. És tracta d'un curs de 10 hores, dimarts 19 i dimecres 20 de juny. L'horari és de 9.00 a 14.00 hores, a la sala de plens. L'objectiu del curs és que els alumnes coneguin les normes de seguretat i la normativa vigent. Els alumnes obtindran el carnet d'operador de pont grua.
Per a inscripcions i/o més informació adreceu-vos a la Borsa de Treball: borsatreball@castellbisbal.cat o al telèfon: (93)772 38 78. 

MOBILITAT INTERNACIONAL
SERVEI DE VOLUNTARIAT EUROPEU: PROJECTE EURO WORKS
De l’1 d’agost de 2018 al 31 de juliol de 2019 (12 mesos) a Preston, Regne Unit. Creativity Works Preston és un centre de formació i ocupabilitat per a joves i adults, que prioritza l’aprenentatge alternatiu i experiencial sobre l’educació formal. 
Les persones voluntàries hauran de donar suport al procés de desenvolupament i acompanyament dels alumnes. N'hi ha tres places vacants i ofereixen, al voluntari/a, la totalitat de les despeses d'allotjament, manutenció, transport local, assegurança mèdica, suport lingüístic i visat (si fos necessari). Estan cobertes pel programa Erasmus+ de la Comissió Europea. Per a més informació fes clic aquí

CALAIX DE SASTRE
MILLOR SENSE SUCRES AFEGITS
Quantes begudes ensucrades beus cada dia? Sabies que una sola llauna d'una beguda ensucrada aporta uns 37g de sucre de mitjana i podria equivaler a 9 terrossos de sucre? Segons l’Enquesta de Salut Pública de Catalunya 2015-2016, de la població de 15 anys o més, el 21% beu una o més begudes ensucrades cada dia. Per tant, una part important de la població traspassa els límits del recomanable segons l’OMS. Vols conèixer més? Clic aquí.  
SEXE JOVES
Al portal Sexe Joves pots trobar moltes respostes a les teves preguntes sobre sexualitat, com per exemple: embaràs, afectivitat, ITS, abús i assetjament sexual, avortament, contracepció d’urgència, coneixement del cos... Si tens dubtes, pregunta. Pots xatejar amb ells o els hi pots escriure i enviar-los els teus dubtes, és totalment confidencial. Fes clic aquí per conèixer-ne tota la informació. 
Ajuntament de Castellbisbal
Jove.cat
Xanascat
Carnet Jove
Departament de Joventut C/ Major, 103. Tel. (93) 772 00 55. 08755 Castellbisbal
Si no vols tornar a rebre aquest butlletí només cal que ens ho facis saber. Fes un clic aquí
De conformitat amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, quedeu informats que les vostres dades de caràcter personal formaran part del fitxer automatitzat Usuaris Serveis Municipals del que és responsable l’Ajuntament de Castellbisbal. Així mateix, al facilitar les dades sol·licitades, doneu el vostre consentiment per a poder portar a terme el tractament de les dades personals per a les següents finalitats: Enviament d’informacions de caràcter juvenil generades per l’Ajuntament de Castellbisbal. De la mateixa manera, us informem que podeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició dirigint-vos per correu electrònic lopd@castellbisbal.cat o bé a l’Oficina Atenció al Ciutadà de l’AJUNTAMENT DE CASTELLBISBAL, a l’Av. Pau Casals, 9, 08755 – BARCELONA.
No imprimiu si no és necessari. Protegim el Medi Ambient.


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Departament de Joventut · Carrer Major, 103, Castellbisbal, España · Castellbisbal 08755

Email Marketing Powered by Mailchimp