Copy
Departament de Joventut. Ajuntament de Castellbisbal
View this email in your browser
Butlletí electrònic d'informació juvenil del Departament de Joventut, Ajuntament de Castellbisbal
 
Gener 2017/ Número 61
Facebook
Twitter
Instagram
YouTube

NOTICIES
PUNT D'INFORMACIÓ JOVE (PIJ)
El Punt Jove romandrà tancat temporalment. Per qualsevol consulta us podeu dirigir a l'adreça electrònica del Departament de Joventut: joventut@castellbisbal.cat. Disculpeu les molèsties. 
RENOVACIÓ CARNET CBJOVE
Recorda que el carnet CBJOVE té una validesa d'un any natural, de l'1 de gener al 31 de desembre de l'any en curs en què s'ha tramitat el carnet. Mentre que el Punt d’informació Jove estigui tancat, per poder fer-ne la renovació per a l'any 2017, només has de portar el teu carnet CBJOVE i el DNI a l'OAC de Can Margarit, en horari d'atenció al públic. 

EDUCACIÓ
PROVA D'AVALUACIÓ DE QUART D'ESO
Es tracta d'una prova externa d'avaluació de tot l'alumnat de quart d'ESO de Catalunya. Aquesta avaluació servirà per mostrar la situació del sistema educatiu català i la dels centres, i permetrà adoptar les mesures de millora adequades en cada cas. Les proves es realitzaran els dies 14 i 15 de febrer, al matí i al teu centre d'educació secundària. 
Per a més informació sobre l'horari, procés d'avaluació i estructura de les proves fes clic aquí. 
 
www.gencat.cat 30/12/2016

OCUPACIÓ
NOVETATS A L'ACCÉS A LA GARANTIA JUVENIL
Des del passat mes de desembre, les persones més grans de 16 anys i més joves de 30 poden inscriure-s'hi l'endemà de trobar-se en situació d'atur i quan faci també un dia que no estudien. Abans, calia haver estat 30 dies sense haver treballat i 90 sense rebre formació de més de 40 hores mensuals. Per a més informació fes clic aquí. 
www.jove.cat 30/12/2016

VACANCES I ESTADES
FES UNA ESCAPADA A LA NEU!
Arriben les activitats de l'ESC NEU i els seus avantatges per a què gaudeixis dels dies de neu i fred. T'ofereixen un ampli ventall d'activitats molt variades: pots practicar l'esquí o descobrir noves activitats com excursions, trineu amb gossos, construcció d'iglús...entre d'altres. Des dels albergs de Xanascat t'ofereixen aquestes dues maneres de gaudir de la neu. Si vols conèixer tota la informació fes clic aquí

CALAIX DE SASTRE
#MARATÓ DONANTS DE SANG 2.0! 
El Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya amb el Banc de Sang i Teixits i amb la col·laboració de diversos municipis, empreses i institucions, presenten aquesta nova campanya per donar sang. Es realitzarà del 13 al 20 de gener, i podràs reservar-hi dia i hora per Internet. Per a més informació fes clic aquí
 
www.jove.cat 9/01/2017

PROPERAMENT...
Segueix les nostres xarxes socials per poder estar al dia de totes les activitats que es faran a la Festa Major d'Hivern a Castellbisbal! 
Ajuntament de Castellbisbal
Jove.cat
Xanascat
Carnet Jove
Departament de Joventut C/ Major, 103. Tel. (93) 772 00 55. 08755 Castellbisbal
Si no vols tornar a rebre aquest butlletí només cal que ens ho facis saber. Fes un clic aquí
De conformitat amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, quedeu informats que les vostres dades de caràcter personal formaran part del fitxer automatitzat Usuaris Serveis Municipals del que és responsable l’Ajuntament de Castellbisbal. Així mateix, al facilitar les dades sol·licitades, doneu el vostre consentiment per a poder portar a terme el tractament de les dades personals per a les següents finalitats: Enviament d’informacions de caràcter juvenil generades per l’Ajuntament de Castellbisbal. De la mateixa manera, us informem que podeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició dirigint-vos per correu electrònic lopd@castellbisbal.cat o bé a l’Oficina Atenció al Ciutadà de l’AJUNTAMENT DE CASTELLBISBAL, a l’Av. Pau Casals, 9, 08755 – BARCELONA.
No imprimiu si no és necessari. Protegim el Medi Ambient.


This email was sent to comunicacio@castellbisbal.cat
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Departament de Joventut · Carrer Major, 103, Castellbisbal, España · Castellbisbal 08755

Email Marketing Powered by Mailchimp