Copy
Departament de Joventut. Ajuntament de Castellbisbal
View this email in your browser
Butlletí electrònic d'informació juvenil del Departament de Joventut, Ajuntament de Castellbisbal
 
Novembre 2016/ Número 59
Facebook
Twitter
Instagram
YouTube

NOTICIES
TALLER DE QWUERTY
Si estàs interessat a conèixer com fer recerca de feina mitjançant les xarxes socials, no et perdis aquest taller! Coneixeràs de prop l'ampli ventall de canals d'ofertes de feina de què disposes! 
El taller es farà el dimecres, 30 de novembre, de 17.30 a 19.30 hores, a l'Espai Jove (Els Costals). 
Fes-ne la inscripció abans del 18 de novembre al PIJ. És gratuït amb el carnet CBJOVE!
 
TALLERS DE NADAL 2016!
A partir del proper 7 de novembre, ja et pots inscriure als diferents tallers de Nadal que realitzarem durant el mes de desembre. Són els següents: 
  • Taller de Scrapbook, calendari 2017: divendres, 16 de desembre, de 16.00 a 20.00 hores, a l'Espai Jove. 
  • Taller de postals nadalenques en 3D: dimecres, 21 de desembre, de 16.30 a 18.30 hores, a l'Espai Jove. 
  • Curs de primers auxilis: dijous, 22 de desembre, de 16.00 a 20.00 hores, a l'Espai Jove. 
  • Taller de Lettering: divendres, 23 de desembre, de 16.00 a 20.00 hores, a l'Espai Jove. 
Les inscripcions es faran al Punt d'Informació Jove fins al 2 de desembre, les places són limitades. Recorda que, amb carnet CBJOVE, els tallers són gratuïts! 
RENOVACIÓ CARNET CBJOVE
Recorda que el carnet CBJOVE té una validesa d'un any natural, de l'1 de gener al 31 de desembre de l'any en curs en què s'ha tramitat el carnet. Per poder fer-ne la renovació per a l'any 2017, només has de portar el teu carnet CBJOVE i el DNI al Punt d'Informació Jove. 

EDUCACIÓ
RESOLUCIÓ BEQUES DE CARÀCTER GENERAL ESTUDIS UNIVERSITARIS
Ja ha sortit al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya la resolució per aprovar el procediment aplicable dins de l'àmbit de la Generalitat de Catalunya, per la gestió de la convocatòria de beques per a estudiants que cursin, en alguna de les universitats del sistema universitari de Catalunya, ensenyaments postobligatoris universitaris amb validesa a tot el territori nacional. Estigues atent ja que ben aviat podràs conèixer els terminis i requisits per poder sol·licitar la beca! 
 
www.gencat.cat 26/10/2016
BEQUES FUNDACIÓ AMANCIO ORTEGA
Ja són obertes les inscripcions de les beques de la Fundació Amancio Ortega de l'edició 2017-2018. El programa convoca 500 beques dirigides a alumnes de 4t d'ESO que vulguin cursar 1r de batxillerat al Canadà o als Estats Units. Podeu fer-hi la inscripció fins al 15 de novembre. Feu clic aquí per consultar tota la informació.

VACANCES I ESTADES
DE TAGAMANENT AL TURÓ DEL TAGAMANENT
L'element més conegut del petit poble de Taganament és el turó del mateix nom que, amb una silueta característica, corona el sector occidental del Parc Natural del Montseny. L’alzinar és la vegetació mediterrània més característica i també la del Montseny. En aquest sector del massís les valls són fosques però, en arribar al pla de la Calma, s’obre una panoràmica molt ampla. Cap al final de la ruta destaca el turó del Tagamanent, 1.055m, amb l'església de Santa Maria, d’estil romànic. Des del turó del Tagamanent tenim una bona vista del pla de la Calma, es tracta d’una amplia extensió dominada per la landa, una formació arbustiva que ocupa els terrenys que de forma natural corresponien als boscos i que han estat explotats tradicionalment per la ramaderia i l’agricultura. Més informació a www.diba.cat/parcsn

CALAIX DE SASTRE
WIFOX, LA APP PER CONÈIXER LES CONTRASENYES WIFI DELS AEROPORTS.
Amb aquesta aplicació podràs conèixer les contrasenyes WIFI dels aeroports d'arreu del món. Els mateixos usuaris de l'aplicació són els qui hi aporten la informació actualitzada. Podràs conèixer aquesta informació tant en format web com en aplicació. L’APP està disponible per a IOS i Android i també es pot descarregar des d’Amazon. Més informació fent clic aquí. 
 
www.jove.cat 26/10/2016
CONCERT CARNET JOVE 30 ANYS!
El proper 11 de novembre se celebra el 30è aniversari del Carnet Jove de Catalunya: et conviden al concert que es farà a Razzmatazz a les 20.00 hores. Podràs gaudir dels grups de BONOBOS, DOCTOR PRATS i ITACA BAND. L'aforament és limitat i destinat només als titulars del carnet. Pots adquirir-ne les entrades en aquest enllaç
 
Ajuntament de Castellbisbal
Jove.cat
Xanascat
Carnet Jove
Departament de Joventut C/ Major, 103. Tel. (93) 772 00 55. 08755 Castellbisbal
PIJ Castellbisbal Els Costals. Av. Pau Casals, 16. Tel. (93) 772 11 17. 08755 Castellbisbal
Si no vols tornar a rebre aquest butlletí només cal que ens ho facis saber. Fes un clic aquí
De conformitat amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, quedeu informats que les vostres dades de caràcter personal formaran part del fitxer automatitzat Usuaris Serveis Municipals del que és responsable l’Ajuntament de Castellbisbal. Així mateix, al facilitar les dades sol·licitades, doneu el vostre consentiment per a poder portar a terme el tractament de les dades personals per a les següents finalitats: Enviament d’informacions de caràcter juvenil generades per l’Ajuntament de Castellbisbal. De la mateixa manera, us informem que podeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició dirigint-vos per correu electrònic lopd@castellbisbal.cat o bé a l’Oficina Atenció al Ciutadà de l’AJUNTAMENT DE CASTELLBISBAL, a l’Av. Pau Casals, 9, 08755 – BARCELONA.
No imprimiu si no és necessari. Protegim el Medi Ambient.


This email was sent to comunicacio@castellbisbal.cat
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Departament de Joventut · Carrer Major, 103, Castellbisbal, España · Castellbisbal 08755

Email Marketing Powered by Mailchimp