Copy
Departament de Joventut. Ajuntament de Castellbisbal
View this email in your browser
Butlletí electrònic d'informació juvenil del Departament de Joventut, Ajuntament de Castellbisbal
 
Maig 2018/ Número 77
Facebook
Twitter
Instagram
YouTube

NOTICIES
ACTIVITATS DE MAIG AL PUNT JOVE!
Vols conèixer totes les activitats programades per a aquest mes al Punt d'informació Juvenil? Apunta'n les dates:
 • Mobilitat europea explicada de primera mà: 10 de maig, a les 19.00 hores
 • Tarda de ping-pong: 15 i 31 de maig, a les 18.00 hores
 • Taller "Creem un atrapa-somnis": 16 de maig, a les 18.00 hores
 • Jocs de teatralització i expressió artística:18 de maig, a les 18.00 hores
 • Taller de fabricació d'un mòbil amb fotos dels participants: 30 de maig, a les 18.00 hores
 • Activitats emmarcades dins de la Setmana de la cultura urbana "No callarem!": 
  • Conceptes clau: 21 de maig, a les 18.30 hores
  • Debaticasos: 22 de maig, a les 18.30 hores
  • Esbòs del grafit: 24 de maig, a les 18.30 hores
  • Grafit: 25 de maig a la tarda,Plaça de l'Església
Per a més informació us podeu adreçar al mateix Punt d'informació Juvenil (Els Costals), de dilluns a divendres, de 17.00 a 21.00 hores.
EL RITME DEL CARRER
El proper 25 de maig arriba una nova edició del Ritme del Carrer. De 16.30 a 24.00 hores, a la Plaça de l'Església, podràs gaudir de diferents tallers, exhibicions, grafit, concerts, danses urbanes, Freestyle Basket, Shuffle...a més, pots portar la teva samarreta i taula de Skate per pintar! Estigues atent a les nostres xarxes socials! 
CURS DE FORMACIÓ DE CANGUR
Vols treballar com a cangur i necessites tenir uns coneixements bàsics per exercir millor la teva feina? 
Amb aquest curs treballaràs: la funció del cangur, pedagogia bàsica, psicologia, la família, primers auxilis i recursos. I a més, podràs aconseguir el teu certificat d'assistència! 
El curs, es farà els dies 12 i 14 de juny, de 17.00 a 21.00 hores, a l'Espai Jove (Els Costals). Amb el carnet CBJOVE és gratuït!
Inscripcions obertes fins al 31 de maig (al Punt Jove). Recorda que les places són limitades!

EDUCACIÓ
DATES PREINSCRIPCIONS CURS 2018/2019 
Dates importants sobre les preinscripcions a diferents estudis: 
Fes clic aquí i coneix-ne tota la informació: calendari complert, documentació, taxes, exempcions..., entre d'altres. Estigues atent!
ACTIVITATS ESTIU PER A ALUMNES DE SECUNDÀRIA
Dins les activitats d’estiu de l’Institut de Ciències de l'Educació de la Universitat Autònoma de Barcelona, s'han preparat un paquet de cursos dissenyats amb la voluntat de facilitar el coneixement del món universitari i millorar l’orientació acadèmica, per a l’alumnat de 3r i 4t d’ESO, batxillerat i cicles formatius.
Consulteu fent clic aquí l'ampli ventall de cursos que s'hi ofereixen i podràs informar-te sobre: horaris, continguts, objectius, metodologia...I si te n'interessa algun, hi pots fer la teva inscripció en línia. 
SERVEI D'ORIENTACIÓ I SUPORT ALS ESTUDIANTS
El Servei d'Orientació és un espai adreçat a assessorar els joves que es troben en un procés de presa de decisions respecte al seu futur educatiu. Pots demanar la teva cita presencialment a l'OAC de Can Margarit o als telèfons (93) 772 00 55 i (93) 772 36 99. L'espai d'orientació és dimecres i dijous, de 8.00 a 14.00 hores. Recordem que és un servei dirigit a joves i gratuït. 

OCUPACIÓ
"FEM OCUPACIÓ PER A JOVES" A AEBALL
AEBALL (Associació Empresarial de l'Hospitalet i Baix Llobregat) ha posat en marxa "Fem Ocupació per a Joves", dirigit a persones de 18 a 29 anys, on s'ofereix un contracte laboral de sis mesos de durada, acompanyat de formació relacionada amb el lloc de treball i tutorització durant tot el procés. AEBALL gestionarà 30 llocs de treball dins d'aquest programa.
Si t'interessa, inscriu-te a la sessió d'ocupació que es farà el proper 16 de maig, a partir de les 16.00 hores, a l'Hospitalet de Llobregat. Més informació: rrhh@aeball.net / 93 337 04 50. 

MOBILITAT INTERNACIONAL
PROJECTE NOMADs: Esport i voluntariat!
Projecte subvencionat pel programa Erasmus+, on els joves podeu experimentar experiències de mobilitat internacional i al mateix temps donar suport com a voluntaris/àries, a organitzacions esportives a diferents països: Itàlia, Escòcia, Estònia, Grècia i França. A Catalunya el projecte és implementat per COCAT (Coordinadora d'Organitzacions de Camps de treball internacionals de Catalunya). 
S'ofereix l'oportunitat, a joves entre 18 i 30 anys, de participar en un o més camps de treball a l'estranger així com d'altres esdeveniments relacionats amb l'esport, finançant-los part de la inscripció als projectes i del viatge. 
Fes clic aquí per conèixer el projecte i els requisits per poder-hi participar. 

CALAIX DE SASTRE
AJUTS AL PRÀCTICUM ODISSEU CURS 2017-2018
La Direcció General de Joventut i la Secretaria d’Universitats i Recerca han obert la convocatòria de la tercera edició del programa Pràcticum Odisseu, a través de la qual s’ofereixen fins a 45 ofertes de pràctiques universitàries remunerades en empreses radicades en municipis del món rural per a joves qualificats.
El Pràcticum Odisseu està adreçat a estudiants universitaris matriculats en les universitats catalanes i especialment aquells originaris dels territoris rurals o bé amb ganes d’instal·lar-s’hi.
Pots fer la teva sol·licitud fins al 15 de maig. Per a més informació fes clic aquí
FESTA DEL CINEMA
Per a tots els amants del cinema: els dies 7, 8 i 9 de maig gaudiu del cinema a un preu espectacular, només 2.90€! Torna la Festa del Cinema, fes clic aquí posa-hi les teves dades i aconsegueix-ne l'acreditació. 
 
Ajuntament de Castellbisbal
Jove.cat
Xanascat
Carnet Jove
Departament de Joventut C/ Major, 103. Tel. (93) 772 00 55. 08755 Castellbisbal
Si no vols tornar a rebre aquest butlletí només cal que ens ho facis saber. Fes un clic aquí
De conformitat amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, quedeu informats que les vostres dades de caràcter personal formaran part del fitxer automatitzat Usuaris Serveis Municipals del que és responsable l’Ajuntament de Castellbisbal. Així mateix, al facilitar les dades sol·licitades, doneu el vostre consentiment per a poder portar a terme el tractament de les dades personals per a les següents finalitats: Enviament d’informacions de caràcter juvenil generades per l’Ajuntament de Castellbisbal. De la mateixa manera, us informem que podeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició dirigint-vos per correu electrònic lopd@castellbisbal.cat o bé a l’Oficina Atenció al Ciutadà de l’AJUNTAMENT DE CASTELLBISBAL, a l’Av. Pau Casals, 9, 08755 – BARCELONA.
No imprimiu si no és necessari. Protegim el Medi Ambient.


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Departament de Joventut · Carrer Major, 103, Castellbisbal, España · Castellbisbal 08755

Email Marketing Powered by Mailchimp