Copy
Departament de Joventut. Ajuntament de Castellbisbal
View this email in your browser
Butlletí electrònic d'informació juvenil del Departament de Joventut, Ajuntament de Castellbisbal
 
Gener 2019 / Número 84
Facebook
Twitter
Instagram
YouTube

NOTICIES

FESTA DE CAP D'ANY
Vine i gaudeix de la festa de Cap d'Any al Casal Cultural i Recreatiu! A partir de la 1:00 gaudiràs d'una festa amb DJ per tenir una bona entrada d'any!
 
PRESSUPOSTOS PARTICIPATIUS JOVES

Ei! Tens fins al 30 de Gener per fer les teves propostes! Què cal fer? Només inscriure's a l'enllaç i envia la teva proposta.  
Si tens algun dubte, no t'ho pensis i pregunta al Punt d'Informació Jove o escriu-nos al correu pressupostosjoves@castellbisbal.cat .
Més informació: 
https://decidim-castellbisbal.diba.cat/

EDUCACIÓ
FORMACIÓ PROFESSIONALITZADORA

Des del servei Rubíforma s'han obert les preinscripcions per a diferents formacions professionalitzadores. Els certificats de professionalitat són vàlids a tot el territori espanyol i, a més, la normativa europea permet el reconeixement de les qualificacions professionals acreditades a la Unió Europea, de manera que faciliten la mobilitat geogràfica. Dóna-li un cop d’ull a les diferents propostes que tenen aquí o posa’t en contacte amb nosaltres a través del número de telèfon per proporcionar-te assessorament i orientació.

Telèfon: 937723699

MOBILITAT

A partir de gener, Castellbisbal passa a ser zona 1, això vol dir que el cost de les targetes es redueixen a la meitat. A més, aquest any els preus no pujaran. Però no acaba aquí, des de l'Ajuntament hi ha una beca de mobilitat, apropat a informar-te i no t'oblidis de treure la factura en comprar la teva targeta.

CALAIX DE SASTRE
CONNECTA'T AL VOLUNTARIAT
Vols fer voluntariat i no saps per on començar o on adreçar-te? Des d'aquest portal web t'ajuden a trobar el que més s’adequa a les teves preferències, des de voluntariat amb gent gran fins a protecció animal.  No t'ho pensis i inscriu-te més informació aquí.
 

 

Ajuntament de Castellbisbal
Jove.cat
Xanascat
Carnet Jove
Departament de Joventut C/ Major, 103. Tel. (93) 772 00 55. 08755 Castellbisbal
Si no vols tornar a rebre aquest butlletí només cal que ens ho facis saber. Fes un clic aquí

Informació sobre el tractament de dades de caràcter personal:
Responsable del tractament: Ajuntament de Castellbisbal, av. Pau Casals, 9 08755 Castellbisbal. Tel.937720225. Mes informació a l'espai web de l’Ajuntament de Castellbisbal http://www.castellbisbal.cat/seuelectronica/politica-de-privacitat/ i adreça electrònica: bustia@castellbisbal.cat.
 
Delegat de Protecció de Dades: s’informa que l’adreça electrònica de contacte amb el Delegat de protecció de dades de l’Ajuntament de Castellbisbal és delegatprotecciodades@castellbisbal.cat
 
Legitimació: Consentiment exprés de la persona interessada. En el cas de menors el consentiment exprés del pare/mare/tutor.
 
Destinataris: les dades es podran comunicar a altres departaments municipals amb la mateixa finalitat. Les dades no es comunicaran a tercers.
 
Drets de les persones interessades: podeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, supressió, oposició al tractament i sol·licitud de limitació, presentant un escrit adreçat a l’Ajuntament de Castellbisbal, av. Pau Casals, 9 de Castellbisbal, o mitjançant sol·licitud disponible a l'apartat de tràmits municipals . Heu d’indicar clarament a la vostra sol·licitud quin o quins drets exerciu.
 
Termini de conservació: mentre es mantingui la vigència de la finalitat.
 
Reclamació: Podeu presentar una reclamació davant l’autoritat de control www.agpd.es i/o www.apdcat.cat


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Departament de Joventut · Carrer Major, 103, Castellbisbal, España · Castellbisbal 08755

Email Marketing Powered by Mailchimp