Copy
Newsletter nr. 42, Asociaţia Purtătorii de Făclie.

Octombrie 2016

 

Cuprins:

Dragi prieteni,

   
      Ținta poruncii este dragostea ... 
1 Timotei 1:5a
 
  Era sfârșit de iunie 2016, când Dumnezeu mi-a vorbit personal legat de sezonul de tabere care urma să vină prin acest verset.

   Ținta poruncii este dragostea – Dragostea care își are originea în Dumnezeu, care a fost manifestată de Dumnezeu prin Fiul Său, Isus Hristos și pe care noi trebuie să o dăm mai departe din inimile noastre spre inimile celor pe care îi vom întâlni în tabere.

   Am intrat în tabere cu acest gând și am văzut de-a lungul verii Dragostea. 

  L-am văzut pe Domnul, în bunătatea Lui oferindu-ne un sezon în care toate taberele noastre au fost pline. Am văzut iubirea Lui manifestată în vreme bună, în echipe de voluntari foarte harnici, în modul în care a întors spre El inimi pierdute, în peisaje frumoase, în protecție pe munte și nu numai, în favoare în relația cu autoritățile, în bucurie manifestată în inimile participanților, în recunoștință față de El din partea voluntarilor obosiți, în puterea Sa pe care ne-a dat-o atunci când am spus că puterile noastre s-au sfârșit, în zeci de apusuri de soare unice ... 

   Am văzut iubirea Lui manifestată prin liderii voluntari care au lucrat cu noi în această vară – oameni frumoși, dedicați Domnului, gata de sacrificiu și cu o iubire autentică față de cei cărora le slujeau. Mulțumim, dragi lideri, pentru tot efortul vostru. 

   Și vă mulțumim tuturor care v-ați rugat, ne-ați încurajat, ne-ați trimis un email sau un sms, motivați de iubirea Sa. Domnul să vă răsplătească.

Nu uitați:
   Ținta poruncii este dragostea ! Lasă-L pe Isus să o manifeste prin tine !!!

 
Florin Șaitiș

Câteva impresii din taberele de vară:


Tineri Exploratori

 
Bună, sunt Alma Ioana și nu am de cât cuvinte de laude pentru această tabără care include: lideri, activități, copii și nu în ultimul rând prezența Domnului printre noi.
 
~ ~ ~

A fost o experiență foarte faină ... am cunoscut persoane prietenoase și iubitoare, mi-am făcut prieteni noi, am învățat să lucrez în echipă.

~ ~ ~

Bună, sunt Debi și am fost participant la aceasta tabără minunată!! Am fost impresionată de cum Dumnezeu a lucrat în viața mea!!! Fiți convinși că voi veni data viitoare!!! Nu o voi rata!!! :))
 
~ ~ ~

Mi-a plăcut foarte mult, am reușit să mă hrănesc și mai mult în relația mea cu Dumnezeu și asta mi-a plăcut cel mai mult, dar și faptul că sunt niște lideri minunați!
Domnul să vă binecuvânteze!
 
~ ~ ~

A fost super. Experiență de viață, L-am simțit pe Dumnezeu atât de aproape de mine... încât L-am lăsat să intre în viața mea. Să mă transforme... să fiu al Lui pe veci!

~ ~ ~
 
Tabăra PdF este locul unde simți cu adevărat că ești acasă. Dai și primești mii de energii pozitive și te simți iubit.


X-Ploratori

 
A fost o tabără super faină! Echipă unită, lideri înțelegători, jocuri interesante, călătoria în munți de nedescris! Și nu în ultimul rând, Dumnezeu a fost cu noi mereu!
Am rămas cu impresii frumoase despre tabăra Pdf!
 
~ ~ ~

Pentru mine tabăra X-Ploratori 2016 a fost locul unde niciodată nu m-am simțit mai bine în pielea mea. M-am descoperit pe mine, L-am descoperit pe Dumnezeu și i-am descoperit pe alții, care nu din întâmplare sunt acum prietenii mei.
A fost o experienta super să dorm sub prelată :)) si abia aștept anul viitor!!! ❤❤❤ 
 
~ ~ ~

Absolut geniali!!! Fiecare participant simte implicarea liderilor. Se vede că tot ce faceți este pentru Dumnezeu și pentru noi.
God bless you!

~ ~ ~

Tabăra X-Ploratori a fost pentru mine o reală încurajare în vara aceasta! Tot ceea ce s-a întâmplat, de la jocuri, teambuilding, închinare prin cântece, până la mesaje și timpul de părtășie cu echipa au fost pentru mine un salt înainte către umblarea mea cu Dumnezeu și drumul meu în lumea aceasta!
După săptămâna aceea de tabără, cu siguranță ceva s-a schimbat în inima mea. Deci, BIG LIKE, PDF! :)

Crește echipa PdF

Salut! Noi suntem familia Baker din Canada. Da, ne place siropul de arțar și hockey-ul, dar mai mult decât aceste lucruri Îl iubim pe Dumnezeu și e o bucurie imensă pentru noi să umblăm în ascultare față de voia Lui pentru viața noastră; de aceea facem parte din echipa PdF. 

Născut și crescut pe insula Vancouver, eu (Jerry) m-am pregătit pentru a deveni tâmplar calificat și am lucrat în acest domeniu timp de 12 ani. De asemenea, am studiat în Tauernhof, Austria, unde am fost student în programul UpwardBound. Mai târziu am devenit instructor în multe dintre programele oferite la Tauernhof. Sunt și instructor de snowboard, având un certificat care atestă nivelul 2 de pregătire pentru asta. Când locuiam în Canada eram implicat în câteva slujiri de tineret în orașul în care trăiam și aveam privilegiul să Îl văd pe Isus cum se folosea de viața mea pentru a turna în viețile tinerilor. 
  
Rolul meu principal la PdF este de a ajuta cu școala biblică; de asemenea, voi ajuta cu programele din timpul verii, precum și cu instructajul de snowboard/ski din timpul iernii. 
 
Îmi place să cânt la chitară, să scriu și să înregistrez cântece, să merg pe munte, să fac echilibristică pe frânghie (slacklining), să fac snowboard și să mă joc cu cele două maimuțele ale mele (copiii mei). 

Soția mea Chrissie este profesoară, dar pentru moment simte chemarea de a-și petrece timpul crescându-le pe fetele noastre minunate, Miriam și Eden. Are, de asemenea, un blog de succes despre mâncare, la care lucrează atunci când copiii nu o țin prea ocupată!
Jerry Baker

Încă puțin și e gata și cea de-a doua casă...

 
   În iunie am terminat primul apartament din cea de-a doua casă pentru staff-ul PdF, apartamentul familiei Sailer. Acum lucrăm la al doilea apartament care este destinat familiei Baker. Acest apartament va fi gata în următoarele săptămâni.

    Suntem mulțumitori că pe parcursul verii am putut realiza proiecte mai mici, cum ar fi balcoanele de la casele pentru staff, am făcut noi mese pentru sala de mese, am renovat camera 8 pentru noii voluntari și am efectuat și câteva reparații la șură. De asemenea, suntem mulțumitori pentru noii voluntari care vor ajuta în construcții: Jonathan și Lukas.

   Avem și câteva motive de rugăciune. Mulțumiri: pentru protecție în timpul construcțiilor și a aranjării spațiilor verzi, pentru grupurile și oamenii care au venit să ne ajute, pentru Roman, care a făcut parte din echipa din vară (el ne-a ajutat mult cu aranjarea spațiilor verzi din jurul clădirii și cu terminarea la timp a apartamentelor).

    Ne rugăm pentru: protecție în continuare în timpul construcțiilor și a îngrijirii terenului, autorizație pentru casa de oaspeți (să o primim la timpul potrivit ca să începem lucrările), înțelepciune în ceea ce privește proiectele mai importante.
 
Friedemann Heienbrock

Invitație C.A.M.P. 2016

Conferința Anuală de Mulțumire și Planificare


   
    Suntem bucuroși, ca odată cu sosirea toamnei să vă invităm să fiți alături de noi pentru câteva zile la un eveniment special pentru noi – CAMP 2016: 20 - 23 octombrie, la Centrul PdF din Râșnov.

   Va fi un timp de mulțumire adresată Domnului și celor care au slujit împreună cu noi, reîmprospătare spirituală, odihnă fizică și bucurie. De asemenea vom avea Adunarea Generală a PdF și vom planifica evenimentele din anul care ne stă în față. 

    Așadar, dacă ești unul dintre prietenii PdF, dacă faci parte din Adunarea Generală, dacă dorești să petreci împreună cu noi aceste zile speciale, ești invitatul nostru la CAMP.
Înscrie-te!

Ce urmează în calendarul PdF:

Tabără pentru familii
03 - 06 noiembrie 2016

Vă așteptăm în vacanța de toamnă pentru clasele I – IV, la Centrul de Tabere Purtătorii de Făclie. Ne vom distra împreună, vom interacționa prin diferite jocuri și activități, vom cânta și vom concura în familie și cu alte familii.

Mai multe detalii...
Tabără de tineret
30 noiembrie - 04 decembrie 2016

Dacă ai mai mult de 18 ani, ai fost pe la PdF și ne-ai tot întrebat: pe când o tabără pentru tineri, iată răspunsul – te așteptăm în tabără!
Dacă ai mai mult de 18 ani și nu ai fost pe la PdF, dar vrei o experientă de neuitat – te așteptăm în tabără.

Mai multe detalii...
Conferința de Crăciun
10 decembrie 2016
 
    Dacă ai între 15 – 19 ani, te așteptăm la o zi de reîmprospătare spirituală, părtășie, târg de Crăciun ... și alte surprize, sâmbătă, 10 decembrie 2016, la Centrul PdF din Râșnov. Mai multe detalii...
Tabără de schi 18+
2017


04 - 08 ianuarie

27 - 31 ianuarie

22 - 26 februarie
Copyright © 2016 Asociația "Purtătorii de Făclie", All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp