Copy

Vaic mobility

 

 
nº 5 - Abril 2014

Saps què és una bona bici elèctrica?

Coneix els diferents sistemes tecnològics i aprèn a diferenciar els detalls que donen qualitat a una bici elèctrica

La bicicleta elèctrica de pedaleig assistit (o pedelec), és la tipologia més comuna i l’única que es considera legalment una bici (pot anar per carrils-bici i pistes forestals, no requereix matrícula ni carnet, no paga impost de circulació, etc.). S’anomena de pedaleig assistit perquè l’assistència només es pot accionar mitjançant el propi pedaleig del cislista, i a Europa la potència del motor no pot superar els 250W i el motor no pot assistir més enllà dels 25 km/h, moment a partir del qual el ciclista pot seguir pedalant sense ajuda.
 
Al mercat també podem trobar la bicicleta elèctrica “ràpida” (o speed ebike), amb la mateixa aparença però considerada legalment un ciclomotor (circulació més limitada, permisos, impostos, casc,  etc.). En aquest cas l’assistència es pot accionar complementàriament mitjançant un accelerador, la potència pot superar els 250W i el motor pot assistir fins a una velocitat de 45 km/h.
 
Les prestacions d’una bicicleta elèctrica depenen essencialment del tipus de sensors de pedaleig, el motor i la bateria. Respecte als sensors, pel seu major comfort, seguretat i eficiència, s’imposen els sensors de par motor que detecten la pressió que el ciclista exerceix sobre els pedals i ofereixen una assistència immediata i proporcionada a aquesta pressió. Respecte al motor, els de tipus central ubicats al pedalier ofereixen una força d’ajuda major que els motors a la roda, que en canvi poden ser molt adequats per a usos urbans o per a usuaris esportius que busquen menys ajuda i menys fricció. Respecte a la bateria, cal ajustar la mida a l’ús principal que vol fer el ciclista per evitar carregar un pes i pagar un preu innecessaris. 


Més informació

Us esperem per a resoldre qualsevol dubte que us pugui sorgir!

L'equip de VAIC

 

AQUESTA PRIMAVERA ESTRENA UNA "CRAZY HORSE"!
 
VAIC és el punt de venta autoritzat al Vallès Occidental per a aquesta marca de bicicletes clàssiques, de quadre d'acer sorprenentment lleuger, simples de funcionament i amb colors de temporada.
Ja podeu venir a la botiga a veure-les i provar-les i veureu que no tenen competència en la seva categoria. 
Revisa el seu catàleg i busca la que més t'agradi! perquè si lluïm de sabates perquè no de bicicleta?

Més informació
 
CURSOS DE CIRCULACIÓ SEGURA EN BICICLETA I MANTENIMENT
 
Curs de circulació segura en ciutat: Vols agafar més confiança amb la bicicleta per a circular per ciutat, repassar algunes habilitats avançades de conducció, conèixer la normativa, conèixer els millors itineraris de Sant Cugat, trucs per a sentir-te més segur, per a lligar la bicicleta, etc.?
 
Curs bàsic de manteniment i reparació de bicicletes: Vols allargar els anys de vida de la teva bicicleta? Vols saber identificar com podria funcionar millor i com resoldre les averies bàsiques? 

Tenim nous cursos programats per als mesos d'abril i maig. Fes la reserva ara!
Més informació
 
TENIM ELS MILLORS ACCESSORIS DE CÀRREGA PER A LES TEVES RUTES DE CICLOTURISME
 

Coneix a fons Ortlieb, la marca alemana de referència en alforges i bosses 100% impermeables per a portar el teu equipatge. Quan estiguis en ruta agrairàs portar qualitat!
Podem portar-te tot el seu catàleg...
I tenim també alforges, portaequipatges i remolcs de càrrega en modalitat de lloguer, consulta'ns per conèixer les nostres tarifes.
Més informació

ESTALVIA 200€ EN LA COMPRA DE LA TEVA BICI ELÈCTRICA!
 
Cada vegada som més els que ens desprenem d'un cotxe i ens passem a la bicicleta de pedaleig assistida, la millor eina per a refer la teva vida sense límits.
VAIC som concessionari autoritzat per a la gestió de les ajudes del Plan Pima Aire 3 i continuem oferint les ajudes de 200€ a la compra de la teva bicicleta elèctrica. Tu escull de bici elèctrica que t'agrada que nosaltres ens encarreguem de tot. I si tens clar el model que t'interessa però encara t'ho vols acabar de pensar et recomanem que facis una reserva sense compromís de la subvenció abans no s'agotin!
Més informació
T'IMAGINES LA VIDA FAMILIAR AMB UNA CARGO BIKE?
 

Babooe és la marca de les bicicletes de càrrega holandeses més assequible, i amb un bon equilibri qualitat-preu. Disposen de dos models, un de 2 rodes i un altre de 3 rodes tipus tricicle. A més a més actualment es poden comprar ja electrificats amb un motor de 250W i 36V.
A VAIC som distribuïdors oficials, pots consultar els detalls tècnics a la web cargobikes.es, pregunta'ns qualsevol dubte i atreveix-te a fer un canvi a la teva vida!
Més informació

PROVA L'EXPERIÈNCIA NEO, ESPORTIVITAT INIGUALABLE!
 

La nostra botiga de l'estació de Sant Cugat és el punt de venta i servei tècnic de bicicletes elèctriques de BH, entre les que cal destacar les bicicletes de la gamma NEO amb motor i bateria Samsung i que van ser premiades a la Fira Eurobike 2011. A VAIC disposeu d'un model de BTT en modalitat de lloguer per tal que pogueu provar a fons aquesta tecnologia que us sorprendrà enormement. 
També distribuïm tots els models urbans, plegables i de trekking de les bicicletes no elèctriques d'aquesta marca 
històrica d'Eibar (Gipuzkoa) dels Beistegui Hermanos (BH)
Més informació


Vaic mobility


www.vaic.com   t.+34 93 675 45 70
Pl. Lluís Millet 13, Sant Cugat del Vallès, 08172 Barcelona


Em vull subscriure a "Novetats VAIC"    No vull rebre més "Novetats VAIC"    Vull canviar les preferències

Email Marketing Powered by Mailchimp