Copy

Vaic mobility

 

 
nº 7 - Octubre 2014

Ara és el millor moment per a comprar la teva primera bicicleta elèctrica!

 

VAIC és concessionari oficial de les subvencions de 250€ de L'Àrea Metropolitana de Barcelona per a la compra de la teva bicicleta elèctrica

 

A VAIC oferim bicicletes elèctriques per a totes les butxaques, models de bicicletes testats i triats un a un, amb marques de reconeguda reputació.

A VAIC et muntem i ajustem la teva bicicleta, t'oferim una revisió gratuïta durant els 3 primers mesos de compra, t'oferim bicicleta de substitució si ho necessites i som servei tècnic oficial per a que la teva bicicleta estigui sempre en bones mans.

Si estàs dubtant a comprar-la fes números, si deixes el cotxe a casa i agafes la bicicleta al teu dia a dia amortitzaràs la compra en menys temps del que t'esperes. I a més a més t'oferim finançament sense interessos!

Així que ara és el moment, si ets resident a l'Àrea Metropolitana de Barcelona i vols ser un dels 1.000 afortunats que aprofitaran la subvenció dels 250€, pots triar qualsevol model de bicicleta elèctrica amb un preu màxim de 1.250€, i començar la teva nova vida en bici, una petita revolució que canviarà el teu dia a dia i que acabarà transformant la teva ciutat, fent-la més tranquil·la, silenciosa, segura i saludable.


Reserva ja la teva subvenció!

L'equip de VAIC - La vida en bici

BICICLETES ELÈCTRIQUES DE COMFORT SUBVENCIONABLES
 
Us presentem la nostra selecció de bicicletes de comfort subvencionables:

1- Uualk Sun'14: El nou model d'aquesta empresa catalana amb seu a Sabadell que aposta per bicicletes assequibles però amb sensor de par! Per aquest preu no trobaràs al mercat una bicicleta més sensible i suau de conduir, i més eficient tot i la potència que ofereix, ideal per recórrer la ciutat i de tant en tant fer una passejada per la natura. Aquest model de 1.390€ es troba en llançament a 1.249€ i amb la subvenció et sortirà a només 999€, així que t'estalvies gairebé 400€!

2.- Legend Milano: El model de passeig d'aquesta empresa amb seu a Barcelona és el millor preu per a una bicicleta elèctrica bàsica, que et pot permetre una primera experiència en bici elèctrica. Més brusca i menys eficient però amb un quadre còmode i una potència que et sorprendrà, i més barata que els models equivalents de la competència. Aquest model de 1.049€ el pots comprar amb la subvenció a 799€.

 
FLYER INTRODUEIX NOVES BTT DE GAMMA SUPERIOR
 

El prestigiós fabricant suïss FLYER llança al mercat 6 composicions de bicicleta de muntanya amb els millors components i diferents geometries all-mountain i enduro per a que puguis afrontar qualsevol nou repte en les millors condicions. Els més exigents disposareu ara de models excepcionals de 3.000 a 6.500€.

Veure video
Nova web

 

TENIM LES MILLORS MARQUES DE REMOLCS EN LLOGUER: CHARIOT, CROOZER, QERIDOO

Si dubtes si els teus fills s'adaptaran a anar a fer rutes en bici dins un remolc o si vols comprovar in situ la qualitat d'aquests productes de primera, fes una ullada a les nostre tarifes de lloguer.

Tarifes
 
BICICLETES ELÈCTRIQUES PLEGABLES SUBVENCIONABLES
 

Us presentem la nostra seleció de bicicletes elèctriques plegables subvencionables:

1.- Quipplan q10 city: El model clàssic de l'empresa navarresa, amb bateria integrada al quadre i el pes més lleuger del mercat, és segurament la plegable de qualitat més venuda.  Amb poc més de 17kg i un canvi Nexus de 8 velocitats que t'ofereix més rang que cap pinyonera, un baixíssim manteniment i la possibilitat de canviar en parat. Aquest model de 1.495€ l'oferim en liquidació a 1.249€ per a que amb la subvenció et surti a 999€. La millor oportunitat per a quedar-te una bicicleta molt cuidada amb gairebé 500€ de descompte.

2.- Quipplan q20 i q26 Urban F02: Els nous models de Quipplan en la versió de 36 volts, amb una major autonomia i un plus de força. Els models F02 són la seva versió purament urbana amb canvi automàtic de 2 velocitats i sense equipament de parafangs i portaequipatges. Si busques la simplicitat màxima sense pedre qualitat tens aquests models de 1.095€ per al tamany de roda de 20'' i de 1.195€ per al tamany de roda de 26'', et podran sortir respectivament a 845€ i 945€.

3.- Legend Monza: Una bicicleta plegable robusta amb bateria integrada al quadre que et permetrà fer la teva vida a la ciutat i trepitjar sense por terrenys més irregulars si et cal. La seva llargada lleugerament superior et premetrà col·locar amb més facilitat una cadireta de nen si ho necessites, i com la resta de models d'aquesta marca la seva potència et sorprendrà. Aquest model de 999€ amb la subvenció et sortirà a només 749€

NOU SERVEI DE PRÉSTEC GRATUÏT A LA UAB AMB EL SUPORT DE VAIC

La Universitat Autònoma de Barcelona amb la col·laboració de VAIC t'ofereix de forma gratuïta una bicicleta de passeig, muntanya, plegable o elèctrica per a desplaçar-te al campus i fer altres desplaçaments del teu interès.

Si estàs interessat en aquest servei envia un correu a mobilitat@uab.cat indicant el tipus de bicicleta i el període que la faries servir


Nous serveis BiciUAB

 
 
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
vaic.com
vaic.com
Email
Email


Vaic mobility


www.vaic.com   t.+34 93 675 45 70
Pl. Lluís Millet 13, Sant Cugat del Vallès, 08172 Barcelona


Em vull subscriure a "Novetats VAIC"    No vull rebre més "Novetats VAIC"    Vull canviar les preferències

Email Marketing Powered by Mailchimp