Copy

INVITATION

Nu nærmer tiden sig til at vi traditionen tro åbner dørene for "Jul i den gamle købmandsgård" i Tisvilde. I år har vi igen overgået os selv og udvidet med 50m2 stor juleudstilling i vores hyggelige lade. Butikken er åben hver dag i efterårsferien (uge 42) og herefter hver fredag, lørdag og søndag fra 10-17 frem til jul.
En af de store nyheder i år er Brink Nordics pakkekalender som består af 24 stykker smukt glaspynt i eksklusiv indpakning, læs mere om denne nyhed længere nede i nyhedsbrevet.


De dejligste efterårshilsner
Helge & teamet bag Brink Nordic

 


Pakkekalender, forudbestil og spar 75,00kr (begrænset antal)

Så er der ikke længe til december måned og det betyder at pakkekalenderen til børn og voksne snart skal i hus. Vi har gjort det nemt og bekvemt og samlet 24 smukke, søde og unikke stykker glaspynt sammen til en fin pakkekalender der vil skabe ægte juleglæde.
24 stk glaspynt pakket i gaveæsker 699,-
24 stk poser (vælg mellem klar, sort eller julemotiv) 49,-
24 stk mærkater (vælg mellem grå eller natur) 28,-
1 Rulle bånd á 25m (vælg mellem alle farver) 99,-
Total for hele pakkekalenderen er 875,- (bestiller du inden 1. november er prisen 800,-)

Bestil pakkekalenderen ved at sende en mail til christina@brinknordic.com med antal, hvilke poser, mærkater og hvilken farve bånd du ønsker. Kalenderen kan købes/afhentes i butikken fra efterårsferien.
 


Vind Babushka til en værdi af 299,-

Vi nærmer os men mangler stadig et par stykker. Like vores facebook side og vær med i konkurrencen om at vinde den smukke Babushka til en værdi af 299,- Når vi rammer 500 likes trækker vi lod. Vinderen offentliggøres på facebook. 

https://www.facebook.com/BrinkNordic


 

Copyright © 2013 BRINK NORDIC ApS, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp