Copy
 
 
 
 
 
     
 
     

>>> Ontwikkelingen nieuwe ISO / CIIO Maatstaf

CIIO werkt aan een nieuwe Maatstaf die aansluit bij de vernieuwde ISO 9001 norm. Het eerste concept is klaar, maar vinden we (kritisch als we zijn) nog niet goed genoeg. 

De huidige Maatstaf is ontstaan door consequent de vraag te stellen: wat heeft een kennisintensieve dienstverlener nodig om blijvend te voldoen aan de wensen en eisen van haar klanten? Dit leidde tot criteria die voortkomen uit de praktijk, aangevuld met eisen uit de ISO norm. In deze volgorde dus: eerst gezond verstand, daarna de ISO.

Nieuwsgierig hoe CIIO dit gezonde verstand laat werken? Lees dan verder.
 
 

>>> CIIO verzorgt workshop op Hét Congres 2015

Gerrit Corbijn van Willenswaard en Léon van der Meij verzorgen op 27 november aanstaande op Hét Congres 2015 een workshop over 'Vragen die er toe doen: de kracht van waarderende audits'.
Aan de hand van een korte schets van verschillende types audits lichten Gerrit en Léon de kracht van de waarderende audit toe. Wat is het, wat doet het en hoe doe je het?

Meer weten of deelnemen? Lees verder >
 
 

>>> Even voorstellen: Lennard Kwakernaak

Lennard Kwakernaak (43) groeide op in de bossen van Woudenberg in een gezin met vijf kinderen, allemaal jongens. Hij woont nu in Veenendaal, is getrouwd en heeft drie kinderen in de basisschoolleeftijd.

Naast zijn werk en gezinsleven houdt Lennard ervan om uiteenlopende onderwerpen tot op de bodem uit te zoeken. Hoe zit iets nu precies in elkaar? Waarom gaan de dingen zoals ze gaan? Welke waarheid zit er onder de oppervlakte verborgen?

Lees meer over vragen die Lennard bezighouden >
 
 

>>> Bestuurders speciaal onderwijs enthousiast over certificering

Bestuurders uit het speciaal onderwijs zijn enthousiast over certificering conform de door de branche zelf opgestelde Kwaliteitsnorm Speciaal Onderwijs (KSO). Ook de Onderwijsinspectie laat zich voor het eerst positief over de KSO uit.

Lees meer >
 
 

>>> CIIO klantendag vol

Als u zich nog niet in heeft geschreven, moeten wij u helaas teleurstellen: de CIIO Klantendag is volledig volgeboekt! Op dit moment werken we met een reservelijst, mochten zich deelnemers afmelden.
Maar niet getreurd, begin 2016 zullen wij weer een klantendag organiseren, waarin de nieuwe ISO-norm en Maatstaf ook terug zullen komen. En ondertussen informeren wij u via deze nieuwsbrief en natuurlijk tijdens onze onderzoeken over de belangrijkste ontwikkelingen op dit vlak.
 
 
 

>>> direct naar

     
 
     
     
     
  afmelden  |  reageren  |  www.ciio.nl