Copy
 
 
 
 
 
     
 
     

>>> Nieuwe ISO => nieuwe Maatstaf

U heeft er ongetwijfeld al over gehoord: binnenkort verschijnt de nieuwe ISO 9001 norm. Op 9 juli a.s. wordt voor de laatste keer gestemd door de ISO-lidstaten. Dan is duidelijk of de concept versie akkoord is en of de geplande publicatie eind september 2015 doorgaat.

CIIO bereidt zich hier vanzelfsprekend op voor. Hoe? Lees dan verder.
 
 

>>> Zorg- en wooncentrum De Haven kiest voor CIIO

Durf te denken!” Zo vat Harmen Hagg, kwaliteitsadviseur bij Zorg- en Wooncentrum De Haven de werkwijze van CIIO samen. “De auditors van CIIO dagen ons uit om creatiever na te denken over ons kwaliteitssysteem. Dragen onze instrumenten voldoende bij aan onze bedoeling en onze visie op zorg? En wat merken onze cliënten daarvan?

Lees meer >
 
 

>>> Even voorstellen: Anne Marie Weggelaar

Anne Marie Weggelaar is getrouwd, heeft 3 kinderen in de middelbare schoolleeftijd en woont in Amersfoort. Anne Marie is recent gepromoveerd, op onder andere onderzoek naar hoe in verschillende Europese landen kwaliteitsverbetering in ziekenhuizen tot stand komt.

Lees meer >
 
 

>>> Save the date: 15 oktober 2015!

Op 15 oktober 2015 is het zover: de CIIO klantendag!
Met veel informatie en kennisuitwisseling over de nieuwe ISO-norm en de vertaling naar de CIIO Maatstaf. Op interactieve wijze gaan beoordelaars en klanten van CIIO met elkaar in gesprek over de veranderingen in de Maatstaf en de betekenis daarvoor voor het opzetten en onderhouden van een kwaliteitsmanagementsysteem. tie en kennisuitwisseling over de nieuwe ISO-norm en de vertaling naar de CIIO Maatstaf.

Reserveer de datum alvast in uw agenda.
Of geef u gelijk op, dan houden wij u op de hoogte!
 
 

>>> Yulius Onderwijs gecertificeerd!

Op donderdag 16 april heeft Directeur onderwijs Joanne Zijlstra van Yulius Onderwijs het ISO-certificaat gekregen vanuit Boudewijn van Melle, directeur van CIIO.

Lees meer >
 
 
 

>>> direct naar

     
 
     
     
     
  afmelden  |  reageren  |  www.ciio.nl