Copy
 
 
 
 
 
     
 
     

>>> Whitepaper nieuwe ISO / CIIO Maatstaf

U heeft er ongetwijfeld al over gehoord: de nieuwe ISO 9001: 2015 norm is onlangs gepubliceerd.
Ook de CIIO Maatstaf, onze vertaling van de ISO 9001 norm voor kennisintensieve dienstverleners, wordt daarom vernieuwd. CIIO heeft een white paper geschreven die ingaat op de belangrijkste wijzigingen en uitlegt wat de gevolgen zijn voor uw organisatie.
U kunt gerust zijn: u hoeft niet opnieuw te beginnen en de term bureaucratie behoort voorgoed tot het verleden. Bovendien: uw managementsysteem gaat voor ú werken! Meer weten? Lees dan door.
 
 

>>> Kohnstamm Instituut beveelt CIIO aan.

Hoe draait de tent? Dat is nu typisch zo’n vraag die je van een auditor van CIIO kunt verwachten.”, aldus Jan Kramer, algemeen directeur van het Kohnstamm Instituut. “CIIO helpt ons elk jaar weer om stil te staan bij onze doelstellingen. Weg van de waan van de dag. Die frisse blik van buiten is zeldzaam en bijzonder waardevol.” 

Meer weten over waarom het Kohnstamm Instituut CIIO warm aanbeveelt bij andere organisaties? Lees dan verder >
 
 

>>> Succesvolle CIIO Klantendag

Donderdagmiddag 15 oktober jongstleden organiseerden wij onze jaarlijkse CIIO-klantendag. 
Na 3 inspirerende inleidingen gingen bijna 50 klanten onder begeleiding van CIIO-beoordelaars met elkaar in gesprek over de nieuwe ISO-norm en de nieuwe CIIO Maatstaf 2016 in woridng. Deelnemers gaven aan dat ze nu beter kunnen inschatten wat dit voor hun eigen organisatie betekent.

Klik door voor een kort verslag en links naar de presentaties.
 
 

>>> Nieuwe wet Kwaliteit, Klachten en Geschillen Zorg

Op dinsdag 6 oktober heeft de Eerste Kamer de wet Kwaliteit, Klachten en Geschillen Zorg (kortweg: de Wkkgz) aangenomen. De wet treedt vermoedelijk in werking op 1 januari 2016. Zorgaanbieders hebben vanaf dat moment 1 jaar de tijd om hun regeling voor klachten en geschillen aan de wet aan te passen. Het kwaliteitsdeel is na in werking treding van de wet wel direct van kracht.

Lees meer >
 
 
 

>>> direct naar

     
 
     
     
     
  afmelden  |  reageren  |  www.ciio.nl