Copy
 
 
 
 
 
     
 
     

>>> Pameijer bouwt meer en betere reflectiemomenten in

"In termen van kwaliteit en kwaliteitsbeleving staat de mening van onze cliënten voorop. Voor hen willen we er zijn, ter ondersteuning. Niet om het over te nemen, maar wel om hen te helpen hun plek in de samenleving te vinden.’ zegt Linda Boot, bestuurder van Pameijer. ‘Naast dat we willen voldoen aan alle minimale wettelijke en andere basiseisen, heeft elke medewerker een drive om te excelleren. Deze ambitie dragen we niet echt uit, maar streven en leven we wel dagelijks na."   
Lees meer >
 
 

>>> Keurmerk Kindervakanties

CIIO beoordeelt al sinds een paar jaar organisaties die kindervakanties verzorgen. Dat doen we in opdracht van het Steunpunt Kindervakanties. Dit is het enige landelijke samenwerkingsverband van kindervakantieorganisaties van Nederland en zij heeft het Keurmerk KinderVakanties opgezet. Maar wat houdt dit nu in?
Lees meer >
 
 

>>> Nieuwe klanten bij CIIO

Alle klanten van CIIO hebben het volgende kenmerk: ze hebben professionals in dienst die hun werk doen in direct contact met cliënten, patiënten of studenten. En wij van CIIO voegen daar aan toe, dat we het liefst klanten hebben ‘die er toe doen’, die een eigenzinnig idee hebben hoe zij hun doelgroep het best kunnen helpen. Wij op onze beurt hebben ook eigenzinnige ideeën hoe we onze klanten het best kunnen bedienen. Deze keer verwelkomen we Koninklijke Visio, één van de twee grote organisaties in ons land die blinden en slechtzienden terzijde staan. Daarnaast heeft ook Audiologisch Centrum Utrecht ons het ja-woord gegeven; deze organisatie is het resultaat van de samenwerking tussen o.a. Pento en Auris, die we al tot onze klantenkring mochten rekenen.
Lees meer >
 
 

>>> Even voorstellen: Boudewijn van Melle

Boudewijn van Melle (60) is getrouwd met Willemijn en heeft 3, zoals hij het lachend noemt, boomerang-kinderen: “Ze zijn het huis uit, maar keren met regelmaat terug omdat hun kamerhuur of anti-kraakcontract is verlopen.” 

Boudewijn is vanaf de oprichting bij CIIO betrokken. “We hebben met CIIO iets opgebouwd waar zowel de beoordelaars als de klanten tevreden over zijn. Gisteren had ik nog een beoordeling, bij een nieuwe klant. Dan is het erg mooi om aan het eind van de dag een enthousiaste klant te zien die aangeeft dat hij aan ons bezoek veel meer heeft gehad dan aan de bezoeken van zijn huidige ISO-certificeerder. “Jullie stellen vragen die er toe doen”, vertelde hij letterlijk.
Lees meer >
 
 
 

>>> direct naar

     
 
     
     
     
  afmelden  |  reageren  |  www.ciio.nl